Mazhar Alanson'un eşi spor yaparken arkasını dönerek poz verdi

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde yerini almaya devam ediyor.

Mazhar Alanson'un eşi spor yaparken arkasını dönerek poz verdi

Spor salonundan pozlarıyla oldukça konuşulan Biricik Suden bu defa arkasını dönerek objektiflere poz verdi. Suden'in 'Sırtı biraz fazla mı çalışmışım?' notu ile paylaştığı pozu kısa sürede gündem olmayı başardı. Hem MFÖ grubu hem de solo albümlerinde dillerden düşmeyen şarkılara damgasını vuran usta müzisyen Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde yer almaya devam ediyor.

mahzar-alansonun-esi-spor-yaparken-arkasini-donerek-poz-verdi.jpg

Spor salonundan yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettirmeyi başaran Suden bu defa spor salonunda arkasını dönerek poz verdi. Suden spor yaptığı anlardaki o karesine 'Sırtı biraz fazla mı çalışmışım?' notu ile yayınladı. Suden'in bu paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Fit hali ile genç kızlara adeta taş çıkartan Biricik Suden yıllara meydan okuyor. Ünlü isme sosyal medyada; 'Çok iyi ya', 'Şarap gibi kadın' şeklinde yorumlar yapılıyor.

mahzar-alansonun-esi-spor-yaparken-arkasini-donerek-poz-verdi-001.jpg

BİRİCİK SUDEN KİMDİR?
Suden,1963 yılında İstanbul Yeniköy’de hayata gözlerini açmıştır. Anne babası Yugoslav göçmenidir. Babası ağır ceza reisi Necdet Haker, annesi ise bankacıdır. Bir abisi bulunmaktadır. Biricik Suden’in ikinci adı Afife’dir. Soyadı da ailesininkinden farklıdır çünkü 16 yaşındayken teyzesi Biricik'i evlat edinerek bütün mirasını ona bıraktı. Çocukluğu Yeniköy'de geçmiştir. Dört yaşındayken Cumhuriyet gazetesinden okumayı öğrenince okula başlamıştır. Atatürk Kız Lisesi'nden mezun olmuştur.