Mehmet Ali Erbil'den Vatan Şaşmaz'a vefa!

Seneler sonra Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla yeniden yayınlanmaya başlayan Turnike yarışmasında, 7 sene önce öldürülen Vatan Şaşmaz'ın sesi kullanıldı.

Mehmet Ali Erbil'den Vatan Şaşmaz'a vefa!

Vatan Şaşmaz hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, duygusal dakikalar yaşadı.Rahatsızlığından ötürü uzun yıllardır ekranlardan uzak kalmak durumunda olan Mehmet Ali Erbil, Turnike yarışmasıyla yeniden ekrana dönüş yaptı. Dün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Erbil, yıllar önce vefat eden Vatan Şaşmaz'ı anmayı unutmadı.

mehmet-ali-erbilden-vatan-sasmaza-vefa-001.jpg

VATAN ŞAŞMAZ'IN SESİNİ KULLANDI

Turnike yarışmasında Mehmet Ali Erbil stüdyoya anons edilirken Vatan Şaşmaz'ın sesi kullanıldı. Yıllar önce yayınlanan bir programdan kesilen sesin kullanıldığını dile getiren Mehmet Ali Erbil "Programın başında beni anons eden sesi tanıdınız mı? Vatan Şaşmaz'dı o. Daha önce beni anons etmişti rahmetli. 7 yıl oldu kaybedeli... Rahmetle anıyoruz kendisini" ifadelerini kullandı. Şaşmaz'ın sesini yeniden dinleyen Mehmet Ali Erbil, duygusal dakikalar yaşadı. Çocuklar Duymasın dizisindeki rolü ve sayısız projede sunuculuk yaparak geniş hayran kitlesi ulaşan Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

mehmet-ali-erbilden-vatan-sasmaza-vefa.jpg

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Vatan Şaşmaz, aslen Çanakkalelidir. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona bu ismi vermiştir. Çapa Ortaokulu'nda öğrenim görmüştür. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nde işletme okuyan Şaşmaz, okul yıllarında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı'nda fotomodellik yapmıştır, reklam filmlerinde, video kliplerde rol almıştır ve bazı katalog çekimlerine katılmıştır.