Melek Mosso sahne tarzıyla Hadise’ye benzetildi

Popüler şarkıcılardan biri haline dönüşen Melek Mosso bayramı sahnede geçiren isimler arasında yer aldı. Sahnede adeta kendinden geçen Melek Mosso'nun sahne tarzı ve dans Hadise'ye benzetildi.

Melek Mosso sahne tarzıyla Hadise’ye benzetildi

Son dönemin öne çıkan şarkıcılarından olmayı başaran Melek Mosso bayramda sahneye çıktı. Geçtiğimiz haftalarda düğün fotoğraflarını yayınlayan ünlü şarkıcı gelen yorumlara dayanamamış ve isyan etmişti. Melek Mosso, düğün fotoğraflarının altına gelen 'Gelin çok güzel ama damat kuaföre gitmedi sanırım', 'Eldiven olmamış', 'Kuaför kazası mı bu?' şeklinde yorumlara sitem etmişti.

melek-mosso-sahne-tarziyla-hadiseye-benzetildi.jpg

“KENDİNİ HADİSE SANIYOR”
Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso bayramda sahnede adeta kendinden geçti. İddialı sahne tarzı ve dansıyla sosyal medyada gündem olmayı başaran Melek Mosso Hadise'ye benzetildi. Mosso'yu görenler "Hadise'ye benzemiş sahne tarzı", "Hadise sanıyor kendini", "Çok Hadise ya" şeklinde yorumlar yaptı.

melek-mosso-sahne-tarziyla-hadiseye-benzetildi-001.jpg

MELEK MOSSO KİMDİR?
Şarkıcı, Besteci ve Müzisyen Melek Mosso, 11 Kasım 1988’de Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başladı. Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam etmektedir. Üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi - Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Grundig Türkiye firmasının düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başarmıştır ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etmiştir. Akabinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılmıştır.