Melek Mosso’nun sahne tarzı sosyal medyada tartışma konusu oldu

Sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmek bilmeyen Melek Mosso, son olarak konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündemde yerini aldı.

Melek Mosso’nun sahne tarzı sosyal medyada tartışma konusu oldu

Şarkıcının cesur pozlarını gören takipçileri yorum yağdırdı. Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla iddialı" bulduğunu dile getirip topa tutarken bazıları ise elbiseyi beğendiğini ifade etti.

melek-mossonun-sahne-tarzi-sosyal-medyada-tartisma-konusu-oldu.jpeg

“ÜSTÜNÜZDE KIYAFET GÖREMİYORUM”
Ünlü şarkıcı Melek Mosso, güçlü sesi ve şarkılarıyla adından sık sık kendinden söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, özel hayatıyla da gündemde yerini korumaya devam ediyor. Mosso, iki yıl beraberlik yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Son olarak konserinden pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Mosso, cesur tarzıyla sosyal medyayı adeta salladı. Siyah transparan tül bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı, fiziğiyle ve güzelliğiyle magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Siyah tüllerden oluşan, drape detayları bulunan yarı transparan elbise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı kıyafetini "fazla iddialı" bulduğu ünlü şarkıcıyı adeta hedef tahtası yaptı. Şarkıcının sahne tarzı ile ilgili sosyal medya kullanıcıları "Kaliteli ses sanatçısı sesiyle ön planda olmalı, vücuduyla değil", Sesinizi beğeniyorum ama üstünüzde kıyafet göremiyorum, "Kıyafetinin sanatının önüne geçmesine izin vermemelisin", "Keşke onu giymeseydin” şeklinde yorumlar yaptı.

melek-mossonun-sahne-tarzi-sosyal-medyada-tartisma-konusu-oldu.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Bazı sosyal medya kullanıcıları ise uçuş uçuş elbiseyi beğenerek Melek Mosso'ya iltifat yağmuruna tuttu. Hayranları "Elbise çok yakışmış", "Elbise çok yaratıcı ve çok iddialı", "Sen sanatsın", "Buralar yıkılıyor", "Geldi bizim bebeksi", "Deliriyorum" ifadeleriyle yorumlar yaptı.