Melike Şahin konseri iptal oldu açıklamalar peş peşe geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenlere özel düzenlediği konserde Melike Şahin sahne alacaktı. Şahin'in ekibinin şiddetli rüzgar sebebiyle sahneye çıkmadığı iddia edildi.

Melike Şahin konseri iptal oldu açıklamalar peş peşe geldi

İBB’nin öğretmenler için düzenlediği konserin iptal olmasıyla Melike Şahin’i dinlemeye gelen yüzlerce öğretmen tepki gösterdi. Ünlü şarkıcının şiddetli rüzgar sebebiyle sahneye çıkmadığı belirtildi ve konser alanında yaklaşık 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmenden Melike Şahin’e tepki geldi. Yaşananların ardından hem İBB2den hem de Melike Şahin’den peş peşe açıklamalar geldi.

KONSER İPTAL OLDU YÜZLERCE ÖĞRETMEN SAATLERCE AYAKTA BEKLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Feshane’de öğretmenler için düzenlediği konserde ünlü şarkıcı Melike Şahin sahne alacaktı. Ancak ünlü şarkıcının şiddetli rüzgar sebebiyle sahneye çıkmadığı ve konserin iptal olduğu belirtildi. Konser alanında saatlerce ayakta bekleyen yüzlerce öğretmen duruma tepki gösterdi. Öğretmenlerin yaklaşık 3 saat konser alanında beklediği öğrenilirken konserin iptali sonrasında İBB’den ve Melike Şahin’den açıklama geldi.

MELİKE ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında öğretmenler için Feshane’de düzenlenen Melike Şahin konseri iptal oldu. Ünlü şarkıcının şiddetli rüzgar sebebiyle sahneye çıkmadığı iddia edilirken saatlerce konser alanında bekleyen öğretmenler duruma isyan etti. Kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Melike Şahin, konser gerçekleşemediği için çok üzgün olduğunu söyledi ve ‘Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem Belediye, hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın. Yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için.’ ifadelerini kullandı.

melike-sahin-konseri-iptal-oldu-aciklamalar-pes-pese-geldi.jpg

BİR AÇIKLAMA DA İBB’DEN GELDİ

Yüzlerce öğretmenin konser alanında saatlerce bekleyerek mağduriyet yaşadığı olayla ilgili bir açıklama da İBB Kültür’den geldi. İBB Kültür’ün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
‘Değerli öğretmenlerimiz; Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz.’

melike-sahin-konseri-iptal-oldu-aciklamalar-pes-pese-geldi-001.jpg