Melis Birkan ve Aras Aydın'ın Aşk Dolu Birinci Evlilik Yıl Dönümü

Ünlü oyuncu Melis Birkan ve meslektaşı Aras Aydın, geçen yılın mayıs ayında düzenlenen muhteşem bir düğünle evliliklerini taçlandırdı.

Melis Birkan ve Aras Aydın'ın Aşk Dolu Birinci Evlilik Yıl Dönümü

Bu özel çift, birlikte geçirdikleri bir yılın ardından evliliklerinin birinci yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Melis Birkan, romantik bir paylaşım yaparak bu mutlu günlerini hayranlarıyla paylaştı.

Melis Birkan, adını geniş kitlelere duyurduğu Cemal Hünal ile başrolünü paylaştığı 'Issız Adam' filmi ile sevilen bir isim olmuştu. 2021'in başında, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın ile olan ilişkisini ilk kez sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşım, hayranlarını büyük bir heyecana sürüklüyordu. Melis Birkan ve Aras Aydın'ın aşklarını, büyük bir tutku ve sevgiyle yaşıyorlar.

Evliliklerinin birinci yıl dönümünde, çift romantik bir tatil yaparak birlikte özel anlar yaşadılar. Melis Birkan, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, "Bir yıl önce bugün birlikteliğimin en güzel adımını attım. İyi ki seninle bu yola çıktım." şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı. Melis Birkan ve Aras Aydın, aşklarının ve evliliklerinin tadını çıkarırken, hayranları da çiftin mutluluğuna sevinçle ortak oldu.

t5xlt9pzse2azzjjmjyqaq.webp

Bu güzel çiftin birbirine olan sevgisi ve dayanışması, onları daha da güçlü kılıyor ve geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor. Melis Birkan ve Aras Aydın'ın aşk dolu hikâyesi, magazin dünyasında da büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor.

Melis Birkan ve Aras Aydın Aşk Dolu Birlikteliklerini Paylaşmaktan Çekinmedi!

Ünlü oyuncu Melis Birkan, sevgilisi Aras Aydın'ın doğum günü özel bir şekilde kutladı. Çift, daha önce fotoğraflarla birlikte Moskova'ya seyahat ettiğini paylaşmışı.

Melis Birkan, Aras Aydın'ın yanaklarından öptüğü bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şu romantik notu düştü: "Elleri, gözleri, saçları saçlarıma karışan sevgilim hep sen ol. Zor olan her şey seninle kolay oldu. Olmaz sandığım, olmayacağım sandığım her şey birlikte olur oldu. Mucizelere hep inandığımız ve inandıklarımızın gerçek olduğu bir yıl ve yaşım olsun sevgilim, iyi ki doğdun Aras'ım."

Melis Birkan ve Aras Aydın, geçtiğimiz yıl sade bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştirmişlerdi. Engin Akyürek, Nilperi Şahinkaya, Özge Özder ve Leyla Tanlar gibi ülkedeki isimler, Melis Birkan ve Aras Aydın'ın nikahında yer aldı. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan Melis Birkan, nikah töreninde çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak bir anıyı hatırlattı.

Bu paylaşım, Melis Birkan ve Aras Aydın'ın mutlu birlikteliğini ve sevgilerini bir kez daha vurguladı. Melis Birkan ve Aras Aydın, aşklarını her fırsatta paylaşmaktan çekinmeyen bir çift olarak tanıyor. İkili, birlikte geçirdikleri zamanlardan büyük keyif içinde ve karşılıklı olan sevgilerini her zaman dile getiriyor. Melis Birkan'ın romantik ve duygusal paylaşımları, hayranlarının da bu güzel çiftin mutluluğuna ortak olmasını sağlıyor.