Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla bakın neye benzetildi

Son dönemde adı birçok isimle aşk dedikodusuna karışan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor.

Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla bakın neye benzetildi

Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Melisa Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirmeyi başardı. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Melisa Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozları yorum yağmuruna tutuldu.

melisa-dongel-odul-gecesi-tarziyla-bakin-neye-benzetildi.jpg

DİLİMLENMİŞ BİBER DOLMASI GİBİ
Sen Çal Kapımı, Sadakatsiz, Aşk Mantık İntikam, Kusursuz Kiracı, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı ve Kirli Sepeti gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Melisa Döngel son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Son olarak adı Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu aşk iddialarına “Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Melisa Döngel şimdi de ödül gecesi tarzıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' ödülünü alan Melisa Döngel'in kırmızılar içindeki tarzı hiç beğenilmedi. Melisa Döngel'in sosyal medya hesabından arka arkaya paylaştığı kareleri yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü isme; “Dilimlenmiş biber dolması gibi”, “Tasarımcı kırmızı biber dolmasından mı esinlenmiş?” şeklinde yorumlar yapıldı.

melisa-dongel-odul-gecesi-tarziyla-bakin-neye-benzetildi-001.jpg

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?
18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Rus asıllı olan Döngel, Rusya vatandaşlığına sahip olmasına rağmen İstanbul'da büyümüştür. Eğitimini, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlamıştır. İlk güçlü oyunculuk deneyimi, 2016'da Hangimiz Sevmedik adlı dizide Sevtap karakteri olmuştur.