Melisa Şenolsun En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı

Oyuncu Melisa Şenolsun, Frankurt Türk Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda LCV film performansından ötürü En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Melisa Şenolsun  En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı

2024 Uluslararası Frankurt Türk Film Festivali'nde gerçekleştirilen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Cinestar'da gerçekleşti. LCV (Lütfen Cevap veriniz) filminde Ceren karakterini canlandıran 27 yaşındaki başarılı oyuncu Melisa Şenolsun, yarışma çerçevesinde verilen 'En iyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı.

melisa-senolsun-en-iyi-kadin-oyuncu-odulunu-aldi.jpg

ÖDÜL TÖRENİNE KATILAMADI
Törende ayrıca LCV 'En İyi Film' ve filmdeki rolleriyle Ushan Çakır ile Cem Yiğit Üzümoğlu En İyi Erkek Oyuncu ödüllünü aldı. Başrolde oynadığı Dünya Varmış filminin çekimlerinden ötürü törene katılamayan Melisa Şenolsun, yayınladığı videoyla festival ekibine teşekkür etti. Güzel oyuncu Melisa Şenoğlu, paylaştığı videoda "Aranızda olamadığım için üzgünüm ama kalbim sizinle. Bu benim En İyi Kadın Oyuncu olarak aldığım ilk ödülüm ve bunu LCV ekibiyle birlikte almak benim için ayrıca bir anlam taşıyor" şeklinde ifadeler kullandı.

melisa-senolsun-en-iyi-kadin-oyuncu-odulunu-aldi-001.jpg

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?
Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir'de dünyaya gelen Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun kardeşidir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamıştır. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalışmıştır.