Merve Boluğur’dan Şaşırtan Hareket

Geçen gün aracında seyir halindeyken magazincilere yakalanan Merve Boluğur’un garip tavırları herkesi şaşırttı.

Merve Boluğur’dan Şaşırtan Hareket

Araç sürerken cep telefonuyla konuşmaya devam eden güzel oyuncu trafik kurallarını adeta hiçe saydı. Ünlü bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı anda içeride olduğu öğrenilen Merve Boluğur’un magazincileri görünce sorularını duymamazlıktan gelmesive telefona sarılması soru soran muhabirleri de oldukça şaşkına çevirdi.

Uzun zamandır iş hayatı dışında özel hayatıyla gündemde yer alan ve garip tavırlarıyla magazin dünyasında oldukça adı geçen güzel oyuncunun araç içindeki tavırları ve aracı seyir halinde iken telefona sarılması yok artık dedirtti. Çıkan yangın ile ilgili düşüncelerini almak isteyen muhabirlere cevap vermeyen ve adeta boşlayan genç oyuncu sonrasında da araba kullanırken bütün kuralları hiçe saydı.

Ünlü AVM’de Yangın Çıkmıştı

Geçen günlerde İstinye Park AVM’de çıkan yangın panik havası yaratmıştı. Yangın sırasında AVM’de olduğu öğrenilen Merve Boluğur’a yangın ile ilgili bazı sorular sorulmak istendi. Aracının içinde bulunan güzel oyuncu magazin muhabirlerini gördüğü anda ilgilenmemek için telefonuna sarıldı. Tavırları ile dönem dönem eleştiri oklarının hedefinde bulunan Merve Boluğur yine şaşırtmadı. AVM yangınında neler hissettiği ile ilgili sorulan soruları duymamazlıktan gelen genç oyuncu sonrasında da trafikte telefonu ile ilgilenmeye devam ederek yoluna devam etti.

62d23cb44e3fe11280d33b4b.webp

Magazin Gündemini Hayli Meşgul Etmişti

Asıl mesleği oyunculuk olan ama şu sıralar oyunculuk kariyerine ara verdiğini belirten Merve Boluğur ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan evliliği ve ardından tekrar evlenmesi ve bu evliliğinde kısa sürede sona ermesiyle magazin dünyasını hayli meşgul etmişti. İş hayatı dışında daha çok aşk hayatıyla gündemde kalan Merve Boluğur’un her yaptığı hareket adeta takip ediliyor. Kariyeri ile ilgili farklı şeyler deneyen ve hatta şarkı bile söyleyen genç ismin magazincilere karşı olan aldırmaz tavırları da dönem dönem eleştirilmişti. Son olarak aracı içinde görüntülenen ve trafik kurallarını dahi hiçe sayan güzel oyuncu bu hareketiyle eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. Magazin muhabirleri tarafından her hareketi haber yapılan Merve Boluğur aldırmaz tavırlarına devam ediyor.