Meryem Uzerli Cannes tarzıyla sosyal medyayı adeta salladı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat vererek hafızalarda yer edinen Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettirmeyi başardı.

Meryem Uzerli Cannes tarzıyla sosyal medyayı adeta salladı

Meryem Uzerli, şimdi de Cannes'da boy gösterdi. Ünlü ismin kırmızı halıdaki pozları sosyal medyayı adeta salladı. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Hürrem Sultan'ı olarak akıllarda yer edinen Meryem Uzerli her yaptığı, her giydiği, her söylediğiyle büyük ilgi görmeye devam ediyor.

meryem-uzerli-cannes-tarziyla-sosyal-medyayi-adeta-salladi.jpg

RÜKÜŞ BULUNDU

Son dönemde değişimiyle adından sık sık söz ettiren ünlü isim bu defa Cannes tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 2024 Cannes Film Festivali’ne katılım sağlayan Meryem Uzerli renkli taş ve payet işlemeli elbisesi ile kırmızı halıda süzüldü. Meryem Uzerli, bu defa hiç beğenilmedi. Ünlü isme sosyal medyada; 'Bu defa olmamış', 'Çok rüküş görünüyor' şeklinde yorumlar yapıldı.

meryem-uzerli-cannes-tarziyla-sosyal-medyayi-adeta-salladi-001.jpg

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Sarah Uzerli 12 Ağustos 1983, Kassel’de dünyaya gelmiştir, Türk-Alman oyuncudur. 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden hayata gözlerini açmıştır. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. İki ağabeyi ve bir ablası bulunmaktadır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat vermiştir.