Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gerginlik yaşandı

Ünlü sunucu, yazar ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılmış ve şah damarının tıkandığı belirlenen ünlü isim yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ünlü isimden acı haber geldi.

Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gerginlik yaşandı

Vefat haberiyle yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan Metin Uca, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin cenaze töreninde gerginlik yaşandığı öğrenildi. Ankara Kocatepe Camii’nden son yolculuğuna uğurlanan Uca’nın cenaze namazının kılındığı esnada bir grubun bağırmaya başladığı duyuldu. O anlarda bağıran grubun’ Camiye getirilmek istemiyordu’ dediği öğrenildi. Bu duruma cenazeye katılanlar tepki gösterdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir döneme damgasını vuran bilgi yarışması Passaparola’nın ünlü sunucusu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucunda hastanede tedavi altına alınmıştı. Şah damarının tıkandığı belirlenen Uca, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Uca’dan üzücü haber geldi ve menajeri, ünlü ismin hayatını kaybettiğini açıkladı. 62 yaşında hayata veda eden Metin Uca, bugün Ankara’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

metin-uca-son-yolculuguna-ugurlandi-cenaze-toreninde-gerginlik-yasandi.jpg

metin-uca-son-yolculuguna-ugurlandi-cenaze-toreninde-gerginlik-yasandi-002.jpg

BİR GRUP BAĞIRMAYA BAŞLADI

Ünlü sanatçı Metin Uca, bugün Ankara Kocatepe Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı kılındığı esnada bir grubun ‘Camiye getirilmek istemiyordu’ şeklinde bağırdığı anlarda kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Cenazeye katılanlar gruba tepki gösterdi. Namaz kılındığı esnada bir grubun da yuhalama sesleri gelmeye başladı Bu anlarda imam araya girdi ve yuhalama son buldu. Metin Uca’nın Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

metin-uca-son-yolculuguna-ugurlandi-cenaze-toreninde-gerginlik-yasandi-001.jpg