Mika Raun evleniyor mu? Gelinlikli görüntüleri dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun yaptığı paylaşımlarla gündemde bomba etkisi yarattı.

Mika Raun evleniyor mu? Gelinlikli görüntüleri dikkat çekti

Ünlü isim şimdi ise gelinlik provası yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü fenomenin sosyal medyada evleneceği yönünde yorumlar yapıldı. Sosyal medya fenomeni olan Mika Can Raun yaptırdığı estetikler ve cinsiyet geçişi ile sosyal medyada sık sık gündem olmaya devam ediyor. Açıklamaları ve ilginç videolarıyla kısa sürede büyük bir kitleye ulaşmayı başaran ünlü fenomen Mika Raun sayısız estetik operasyon geçirmişti.

mika-raun-evleniyor-mu-gelinlikli-goruntuleri-dikkat-cekti.jpg

“KİMLER KİMLER YUVA KURUYOR”

Bir diğer yandan da ünlü ismin sevgilisi Batu ile yaptığı her paylaşım ses getirmeye devam ediyor. Aşklarını vücutlarına kazıyacak kadar birbirlerini seven çiftten paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Mika Raun, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden gelinlik provası yaptığı bir video yayınladı. Yüzünü göstermediği sevgilisi ile video yayınlayan Mika Raun'un dantelli bir gelinlik denediği gözlemlendi. Ünlü fenomenin sosyal medyada evleneceği yönünde yorumlar yağdı. Ünlü fenomenin paylaşımına, "Mika Raun evleniyor", "Kimler kimler yuva kuruyor", "Ben evde kaldım", "Helal Mika mutluluklar dilerim" şeklinde yorumlar yapıldı.

mika-raun-evleniyor-mu-gelinlikli-goruntuleri-dikkat-cekti-001.jpg

MİKA CAN RAUN KİMDİR?

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada'da dünyaya gelmiştir. Üç kardeş olan Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalıdır. Babası ise Rum asıllı Büyükadalı. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir.