Modelliği bırakan Bella Hadid transparan elbisesiyle ağızları açık bıraktı

Hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve modelliği bir süre de olsa bırakma kararı alan Bella Hadid Cannes Film Festivali'nde ortaya çıktı.

Modelliği bırakan Bella Hadid transparan elbisesiyle ağızları açık bıraktı

Model tül elbisesi ve iddialı görünümüyle hayranlarını mest etmeyi başardı. Podyumların en çok aranan modellerinden ve dünyanın en seksi kadınlarından biri olan Bella Hadid, bir süredir mesleğine ara verme kararı almıştı. Lyme hastalığı için tedavi gördüğü öğrenilen ünlü model şehri de terk ederek sevgilisiyle Teksas'ta yaşamaya başladı.

modelligi-birakan-bella-hadid-transparan-elbisesiyle-agizlari-acik-birakti.jpg

HAYRANLARINI MEST ETTİ

Los Angeles ya da New York gibi gösteri dünyasının kalbinin attığı merkezlerde değil Teksas’ta yaşayan Bella'nın dönüşü adeta muhteşem oldu. Son olarak Cannes Film Festivali'nde objektiflere yansıyan model iddialı tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bella Hadid, Cannes Film Festivali'nde The Apprentice galasında tüm dikkatleri üzerine topladı. Transparan Saint Laurent elbisesiyle festivalde boy gösteren Bella Hadid hayranlarından da tam not almayı başardı.

modelligi-birakan-bella-hadid-transparan-elbisesiyle-agizlari-acik-birakti-001.jpg

BELLA HADİD HAKKINDA
Bella Hadid, Los Angeles'ta hayata gözlerini açmıştır ve 1996 doğumludur. Annesi Hollandalı ve baba Mohammed Hadid ise Filistinlidir. Aile ise kendisini müslüman olarak kabul etmiştir. Kendisinden büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha bulunmaktadır. Binicilik yapmayı çok sever ve 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istemiştir fakat Laym hastalığı sebebiyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmıştır.