Müge Anlı Hamile Mi? Ünlü Sunucu ve Gazeteci Hakkında Hamilelik İddiası!

Yıllardır ekranların en sevilen programlarından olan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” in ünlü suncusu ve ünlü gazeteci Müge Anlı’nın hamile olması ile ilgili iddialar magazin haberlerine bomba gibi düştü.

Müge Anlı Hamile Mi? Ünlü Sunucu ve Gazeteci Hakkında Hamilelik İddiası!

Oldukça sevilen sunucu ve gazeteci Müge Anlı’nın hamile olduğu iddialarını duyan hayranları, Müge Anlı’dan bir açıklama bekliyor.

Ekranların uzun bir süredir ilgi gören ve sevilen başarılı sunucu ve gazetecisi Müge Anlı, hem sunmuş olduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programıyla yakaladığı başarı hem de özel hayatıyla ilgili büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene Haziran ayında Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren ve iş hayatıyla beraber özel hayatında da büyük ilgi uyandıran Müge Anlı’nın özel hayatı oldukça merak uyandırıyor. Kendisi gibi gazetecilik mesleğini icra eden eski eşi Burhan Akdağ ile yaşadığı evlilikten Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı olan Müge Anlı’nın hamile olduğu iddiaları magazin gündeminde bomba gibi bir merak uyandırdı. Hamile olduğu iddiaları hakkında hayranlarının açıklama beklediği Müge Anlı’dan henüz bir açıklama gelmedi.

muge-anli-hamile-mi-629489383.jpg

Müge Anlı’nın Hamile Olduğu İddiası Gerçek mi?

Ünlü sunucu ve gazetecinin hamile olduğu iddiaları magazin gündeminde! Başarılı sunucu ve gazetecinin hamile olduğuna dair iddialar sonucu hayranları Müge Anlı’dan bir açıklama bekliyor. Gündüz kuşağının oldukça ilgi gören programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, her hafta birbirinden dikkat çeken olaylara ev sahipliği yaparak milyonların dikkatini üzerine çekiyor.

Birbirinden farklı olayların gün yüzüne çıktığı programın sunucusu Müge Anlı, hem program hayatında hem de özel hayatında oldukça beğeni topluyor. 1999 yılında meslektaşı Burhan Akdağ ile evlenen ve 2008 yılında yollarını ayıran ünlü sunucunun bu evliliğinden Lidya Müge Akdağ adında bir kızı bulunuyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında da Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı! 49 yaşındaki ünlü gazetecinin hamile olduğu ile ilgili söylentiler magazin gündeminde! Şu ana kadar Müge Anlı’dan konuya dair herhangi bir açıklama gelmedi.