Müge Anlı veda ediyor! Final tarihi belli oldu kaçırmadan izleyenler çok üzülecek

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının her bölümü kaçırılmadan takip ediliyor. Uzun yıllardır ekranda olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar bulunuyor, tüm gerçekler ortaya çıkıyor.

Müge Anlı veda ediyor! Final tarihi belli oldu kaçırmadan izleyenler çok üzülecek

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün canlı yayınlanıyor. ATV ekranlarında yayınlanan sevilen program çok sayıda kişi tarafından yakından takip ediliyor. Sezon boyunca sabah saatlerinde canlı yayınla ekrana gelen Müge Anlı’nın ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor. Sezon sonunun gelmesiyle birlikte Müge Anlı’nın programının sezon finali tarihi araştırılmaya başlandı. Peki, Müge Anlı sezon finali ne zaman 2024? Müge Anlı sezon finali yaptı mı? Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak 2024? İşte tüm merak edilenler…

MÜGE ANLI SEZONU KAPATIYOR

Son günlerde ‘Kıyma makineli cinayet’ iddiasının gündeme geldiği ve Güllü Çolak ve ailesinin konuşulduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali tarihi merak edilmeye başlandı. Koca bir sezonu daha kapatmaya hazırlanan programın sezon finali yapacağı tarih merak ediliyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sezon arasına girmeye hazırlanan program 3 aylık tatil dönemi sonrasında Eylül ayında yeni sezonuyla yeniden ekranda olacak.

muge-anli-veda-ediyor-final-tarihi-belli-oldu-kacirmadan-izleyenler-cok-uzulecek.jpg

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Müge Anlı takipçileri programın sezon finali tarihini araştırıyor. 2023 yılında 23 Haziran tarihinde sezonu tamamlayan ve 3 aylık sezon arasına giren Müge Anlı, yeni sezona ise 4 Eylül tarihinde başlamıştı. Bugün ekrana gelen canlı yayında programın bitmesine 15 gün kaldığı ifade edildi. Bu kapsamda Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 28 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapması bekleniyor.