Müge Anlı’da bir garip olay!

Saçını keserek kendine bıyık yapan 15 yaşındaki Kaan Çam, günlerdir Müge Anlı'nın programında aranmaya devam ediyor.

Müge Anlı’da bir garip olay!

Kaan Çam'ın evden kaçtıktan sonra Farah Zeynep Abdullah ile sevgili olduğunu dile getirdiği ve oyuncuyu bulmak için Nişantaşı ile Şişli'de gezdiği gün yüzüne çıktı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllar durgunluk veren bir olay meydana geldi. Programa konuk olan aile, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ın evden kaçtığını söyleyerek yardım talebinde bulundu. Aranan Çam'ın kendisini Farah Zeynep Abdullah ile sevgili zannettiği ve her yerde onu aradığı ortaya çıktı.

muge-anlida-bir-garip-olay.jpg

8 GÜNDÜR KAYIP

Oğullarının Müslüm Gürses hayranı olduğunu dile getiren aile, sanatçıya benzemek için de saçını keserek kendisine bıyık yaptığını ifade etti. 8 gündür aranan Kaan Çam'ın sevgilisini bulmak için Bursa'dan İstanbul'a geldiği bilgisi edinildi. Kaan'ı gören bir görgü tanığı canlı yayına bağlanarak çocuğun Nişantaşı, Şişli ve Beşiktaş bölgelerinde gezerek kendisini oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olarak tanıttığını kaydetti.

muge-anlida-bir-garip-olay-001.jpg

“ÇOK DİKKATLİ OL”

Kaan'ın akıl sağlığından şüphe ettiğini dile getiren görgü tanığı "Sakalını beyaza boyamış, bize Farah Zeynep Abdullah'ı gösterince kamera şakası yaptığını zannettik. 'Kız arkadaşım buralardan geçmiş' dedi" şeklinde ifadeler kullandı. Sokaklarda gezerek Farah Zeynep Abdullah'ı arayan Kaan ise henüz bulunamadı. Canlı yayında Farah Zeynep Abdullah'a seslenen Müge Anlı, "Sanırım Farah'ın oynadığı Bergen filminden etkilenmiş. Çok dikkatli ol" sözleriyle uyarıda bulundu.