Muhammed Nur Nahya ve Ali Babacan’ın diyaloğu güldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle ün kazanan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olmayı başaran Muhammed Nur Nahya, seçim gezisi esnasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile karşı karşıya geldi.

Muhammed Nur Nahya ve Ali Babacan’ın diyaloğu güldürdü

Ali Babacan'a, Erdoğan'ı taklit ettiği ses tonuyla “Sayın Babacan, nasıl gidiyor” şeklinde seslenen Nahya ile Babacan arasındaki diyalog izleyenlerin gülmesini sağladı.

muhammed-nur-nahya-ve-ali-babacanin-diyalogu-guldurdu.jpg

“GERGİN SİYASET ORTAMINI YUMUŞATACAĞIZ”

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit ederek büyük ün kazanan ve beğeni toplayan Muhammed Nur Nahya, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile karşılaştı. Muhammed Nur Nahya'nın Babacan'a Erdoğan'ın sesini taklit ederek selam verme şekli sosyal medyada gündem oldu. Seçim gezilerine devam eden DEVA lideri Ali Babacan, Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit eden fenomen Nahya ile sohbetini sosyal medya hesabı X'ten “Gergin siyaset ortamını yumuşatacağız” notu ile paylaşım yaptı. Erdoğan'ın sesiyle “Sayın Babacan beni iyi tanır, ben de onu iyi tanırım” ifadeleriyle seslenen Nahya'ya, Babacan da “Arada gördüm videolarını, on numara yani" sözleriyle karşılık verdi.

muhammed-nur-nahya-ve-ali-babacanin-diyalogu-guldurdu-001.jpg

ŞİMDİYE KADAR HERHANGİ BİR ŞİKAYETLE KARŞILAŞMADIM
Türkiye'nin siyasi mizaha olan özlemini vurgulayan Ali Babacan, Nahya'yı tebrik ederek, “Endişen yok değil mi? Rahatça mizahını yapabiliyor musun?” sorularını yönlendirdi. Nahya ise, hem iktidar hem de muhalefet kanadından şimdiye kadar herhangi bir şikayetle karşılaşmadığını, bu yüzden videolarını özgürce çekebildiğini dile getirdi. Gergin siyaset ortamını yumuşatmak isteğini ifade eden Nahya'ya Babacan da Türkiye'nin siyasi mizahı özlediğini ifade etti.