Murat Boz'un yeni saç stili alay konusu oldu

O Ses Türkiye'nin senelerdir jüri üyeliğini üstlenen Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Murat Boz'un yeni saç stili alay konusu oldu

Şarkıcı Murat Boz'u görenler yorum yapmaktan kendini alamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" şeklinde yorumlar yapıldı. Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne dahil edilen ve bu yıl 12'ncisi düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda sahneye çıkan Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

murat-bozun-yeni-sac-stili-alay-konusu-oldu.jpg

“HİÇ Mİ DOSTUN YOK SENİN”

Gecede sevilen şarkılarını okuyan O Ses Türkiye'nin jüri üyesi olan Murat Boz'un yeni saç stili ise sosyal medyanın alay konusu oldu. Konserden karelerini yayınlayan ünlü şarkıcının yeni saç stiline bir bakan bir daha baktı. Murat Boz bu saç sitiliyle sosyal medyanın diline düştü. Murat Boz'a "Abi bu saç ne?", "Gerçek mi bu?", "Neden kestin saçları abi", "Murda Boz", "Ya abim hiç mi dostun yok senin" şeklinde yorumlar yapıldı.

murat-bozun-yeni-sac-stili-alay-konusu-oldu-001.jpg

MURAT BOZ HAKKINDA

Murat Boz 7 Mart 1980 yılında dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazanmıştır, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Murat Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sunmuştur ve çıkışını öven pek çok ödül kazanmıştır.