Murat Ünalmış baba oluyor

Yer Gök Aşk, Gülcemal, Bir Zamanlar Çukurova ve Deli Gönül gibi başarılı yapımlarla ün kazanan Murat Ünalmış baba olacağının müjdesini sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu.

Murat Ünalmış baba oluyor

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, Albena İlieva ile geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturdu. Ünlü çift sade bir törenle dünyaevine girmeyi tercih etmişti.

murat-unalmis-baba-oluyor.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
Murat Ünalmış, eşinin doğum gününü paylaştığı fotoğraflarla kutlamayı tercih etti. Başarılı oyuncu paylaşımına “İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi…Seni çok seviyorum” notunu yazmayı ihmal etmedi. Ünlü çiftin bir erkek bebekleri olacak.

murat-unalmis-baba-oluyor-001.jpg

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a yerleşmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmek durumunda kalmıştır. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynamıştır. 20 yaşında basketbol oynamayı bırakmıştır. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir. Ardından “Akademi İstanbul”da oyunculuk eğitimi almıştır. 1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde ün kazanarak değişmiştir. Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol aldı. ATV'de yayınlanan “Şöhret” adlı dizide başrol olan “Mert” karakterine hayat vermiştir. Murat Ünalmış, kendi kendine hobi olarak Klarnet çalmayı öğrenmiştir.