Nebahat Çehre kıyafeti ve tarzıyla Altın kelebek Ödül gecesine damga vurdu

49. Pantene Altın kelebek Ödülleri bu akşam sahiplerini bulurken Çağla Şikel ve Cem Davran’ın sunuculuğunu paylaştığı ödül gecesinde adeta ünlüler geçidi yaşandı. Çok sayıda ünlü isim ödül töreninde yer aldı.

Nebahat Çehre kıyafeti ve tarzıyla Altın kelebek Ödül gecesine damga vurdu

Pantene Altın kelebek Ödül Töreni’nde ünlüler yağmuru yaşanırken ünlü isimlerin şıklıkları da dikkat çekti. Hem kadın hem erkek ünlülerin şık kıyafetlerle katılım sağladığı ödül gecesinde en dikkat çeken isimlerden biri de ünlü oyuncu Nebahat Çehre oldu. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ödül gecesinde ışık saçan Çehre’nin kıyafeti, saç ve makyajı ve kendine has tarzı yine çok beğenildi.

GÜZELLİĞİYLE HERKESİ MEST ETTİ

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, tarzı ve güzelliğiyle sanat dünyasının en beğenilen isimleri arasında. Hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliğiyle herkesin beğendiği bir isim olan Nebahat Çehre, bu akşam 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yine ışık saçtı. Güzelliği ve tarzıyla herkesi mest eden Nebahat Çehre’nin kıyafet tercihi de çok beğenildi ve kıyafeti kendisine çok yakıştırıldı.

nebahat-cehre-guzelligi-ve-tarziyla-altin-kelebek-odul-gecesine-ne-damga-vurdu.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ VE SERENAY SARIKAYA’YA ÖFÜL VERDİ

Şıklığı ve kendine has tarzıyla her zaman çok beğenilen usta oyuncu Nebahat Çehre, ödül gecesinde daha önce Aşk-ı Memnu dizinde aynı kadroda yer aldığı ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a ve Tatlıtuğ’un Aile dizisindeki partneri ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ya ödüllerini teslim etti. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, Yılın En İyi Dizi Çifti ödülünü aldı.

nebahat-cehre-guzelligi-ve-tarziyla-altin-kelebek-odul-gecesine-ne-damga-vurdu-001.jpg