Neslihan Atagül Çıkan Haberleri Yalanladı

Güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül ve kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile ilgili magazin gündeminde her gün yeni bir haber çıkıyor.

Neslihan Atagül Çıkan Haberleri Yalanladı

Evlendikleri günden bu yana evlilikleri ile ilgili olumsuz yorumlar alan ve ayrılacakları konuşulan çiftten Neslihan Atagül ayrılık ile ilgili bu sefer kesin konuştu. Konu ile detaylı açıklamada bulunan Neslihan Atagül hallerinden gayet memnun olduklarını ve boşanmanın olmayacağını kesin bir dille ifade etti.

Son olarak Kadir Doğulu’nun Alaçatı’da gittiği bir mekanda yabancı bir kadınlar yakınlaşma görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu görüntülerden sonra Neslihan Atagül’ün ayrılık kararı aldığı ve hemen boşanmak istediği haberleri ortaya çıktı. Konu ile sessiz kalmayı tercih eden çiften kesin açıklama Neslihan Atagül tarafından yapıldı.

Kadir Doğulu ve Sezer Çakır Hakkında Ortaya Atılan İddialar

Kadir Doğulu’nun Alaçatı’da yakınlaştığı iddia edilen kadının Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır olduğu iddiası magazin gündemini adeta salladı. Sezer Çakır olay ile ilgili ortaya atılan iddiaları yalanladı. Bu haberin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Sezer hanım Kadir Doğulu ile yakın arkadaş olduğunu ve magazin figürü olarak yer almaktan dolayı oldukça rahatsız hissettiğini ifade etti.

Ortaya atılan söylentilerin kendi ailesine ve Kadir Doğulu’nun ailesine zarar verdiğini belirten Sezer hanım böylece sessizliğini bozmuş oldu. Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkacağını belirten Sezer Hanım yapmış olduğu detaylı açıklamanın kamuoyu ile paylaşılmasını da istedi. Yuva yıkan kadın olarak lanse edilen Sezer Çakır Alaçatı olayı ve imam nikahı gibi abartılı açıklamaları böylece redetmiş oldu.

Neslihan Atagül Benim Tek İmam Nikahlı Eşim

Kadir Doğulu cephesinden de Alaçatı olayının yanlış anlaşıldığına yönelik açıklama geldi. İmam nikahlı bir eşi olduğunu ifade eden oyunu bu kişinin de Neslihan Atagül olduğunu belirtti. Yakın zamanda Bakü’ye giden ünlü çift havalimanında da el ele görüntü verdi. El ele ve aşk dolu pozlarıyla magazin gündeminde yer alan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin ayrılık haberi de böylece yalanlanmış oldu. Neslihan Atagül yazılan çizilen bütün haberlerin asılsız olduğunun üstünü tekrar tekrar çizerek ifade etti.