Nesrin Cavadzade’nin yeni dizisi Şahane Hayatım başlıyor! Yeni projesi çok konuşulacak…

FOX TV’nin yeni dizisi Şahane Hayatım için geri sayım başladı. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Şahane Hayatım dizisinde Nesrin Cavadzade de yer alacak. Peki, Nesrin Cavadzade’nin yeni rolü nasıl olacak? İşte detaylar…

Nesrin Cavadzade’nin yeni dizisi Şahane Hayatım başlıyor! Yeni projesi çok konuşulacak…

Yeni sezonun başlaması ile birlikte birbirinden iddialı diziler ekran yolculuğuna çıkmaya başlıyor. Sezonun öne çıkan projeleri arasında ise Şahane Hayatım dizisi yer alıyor. Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu yıldızlardan oluşuyor. FOX TV ekranında seyirci karşısına çıkacak olan dizi için çalışmalar başladı. Okuma provalarının tamamlanması ile birlikte sete çıkacak olan ekip son hazırlıklarını yapıyor.

s-7ca9b6413dccd5e3b2dc3b95c93905385890c0f4.webp

Şahane Hayatım dizisinde bomba isimler var!


FOX TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizi projesi konumunda yer alan Şahane Hayatım için geri sayım başladı. Meriç Acemi tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor. Bu hafta içerisinde sete çıkacağı öğrenilen Şahane Hayatım kısa süre içerisinde seyirciyle buluşacak. Uzun soluklu bir proje olması beklenen dizinin başrollerinde ise Hilal Altınbilek ve Onur Tuna yer alıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanan senaryo da Hilal Altınbilek tarafından Şebnem karakteri canlandırılacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile geniş hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu geçtiğimiz sezon ekranda yer almamıştı. İyi bir proje ile ekrana dönmek istediğini açıklayan Hilal Altınbilek, Şahane Hayatım dizisi için çok umutlu olduğunu belirtti. Başrol oyuncusu Onur Tuna ise Mesut karakteriyle karşımıza çıkacak. Yakışıklı oyuncu Mucize Doktor dizisindeki performansı ile beğeni kazanmıştı.

6138b30ed265a207483eb9dd.webp

Nesrin Cavadzade’nin Yeni Dizisi Olay Olacak


Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosundaki en dikkat çekici isimse Nesrin Cavadzade oldu. Güzelliğiyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu yaz tatili döneminde de magazin basının hedefinde yer almıştı. Son olarak Yasak Elma dizisinde karşımıza çıkan Nesrin Cavadzade, Şahane Hayatım ile ekrana geri dönüyor. ‘’Nesrin Cavadzade hangi rolü canlandıracak?’’ sorusunun da yanıtı netlik kazandı. Şahane Hayatım dizisinde Melisa karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu 3’ncü bölümden itibaren ekranda görünecek. Amerika’dan dönüş yapan Melisa, Şebnem ve Mesut’un hayatına dahil olacak. Şebnem ve kayınvalidesi Aysel arasındaki çatışmada Melisa’nın önemli bir rolü olacak. Aysel ile çok iyi anlaşacak olan Melisa, Şebnem ile yarış halinde bulunacak. Entrika ve heyecanın bir an olsun eksik olmayacağı Şahane Hayatım dizisinde Nesrin Cavadzade dişil enerjisi yüksek bir karakteri canlandıracak.