O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuk ünlüler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jüri üyeleri

Her yıl yılbaşı özel programıyla yeni yılı eğlenceli şarkılar ve birbirinden ünlü isimlerle karşılayan O Ses Türkiye programının bu yıl da yılbaşı akşamı ekranda olup olmayacağı merak ediliyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı olacak mı?

O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuk ünlüler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jüri üyeleri

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışma programı yayınlandığı her döneme damgasını vurdu. Ayrıca program yılbaşına özel yılda bir kez ünlü isimlerden oluşan kadroyla ekrana geliyor. Ünlü oyuncu, sanatçı, futbolcu, teknik direktör hatta hakemler yılbaşı özel programında sahne aldı. 2024’ü karşılamaya az bir zaman kalırken gözler yeniden O Ses Türkiye programına çevrildi. 2023’ü uğurlayarak 2024 yılını karşılayacağımız yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı olacak mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 jüri üyeleri kimler olacak? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına hangi ünlüler konuk olacak? Sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar…

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL 2024

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının bu yıl ekranda olup olmayacağı merak edilirken henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 2024 yılını karşılayacağımız 31 Aralık gecesine özel O Ses Türkiye programının ekrana gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili açıklama geldiğinde veya yeni bir gelişme olduğunda detayları sizlerle paylaşacağız.

o-ses-turkiye-yilbasi-2024-konuk-unluler-o-ses-turkiye-yilbasi-ozel-juri-uyeleri.jpg

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2024 JÜRİ ÜYELERİ

Her sene gelenek haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının 2024 yılına özel bir yayını olacak mı merak edilirken jür üyeleri ve konuk ünlüler de merak edilenler arasında yer alıyor. 31 Aralık 2023 akşamı yılbaşı özel olarak ekrana gelmesi beklenen O Ses Türkiye programının yeni yıla özel yayınlanacak bölümünde jüri koltuğunda oturacak isimlerden birinin Meryem Uzerli olacağı iddia ediliyor.