Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim oyuncu kadrosu

Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Öldür Beni Sevgilim filmi ile ilgili merak edilen detaylar araştırılıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yerli sinema filminin konusu ve filmin çekildiği yerler de en çok merak edilenler arasında.

Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim oyuncu kadrosu

Başrol oyuncuları, muhteşem oyuncu kadrosu, konusu ve dikkat çeken çekim mekanlarıyla merak konusu olan Öldür Beni Sevgilim filmi bu akşam Star TV’de yayınlanacak. Star Haber’in hemen ardından ekrana gelecek olan yerli sinema filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Filmin kadrosu kadar konusu ve sonunun nasıl bittiği de merak ediliyor. Peki, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu nedir? Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim Filmi Fethiye’de hangi otelde çekildi? Öldür Beni Sevgilim kaç yılında vizyona girdi? İşte tüm merak edilenler…

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM KONUSU

5 yıldır evli olan Okan ile Demet’in hikayesini konu edinen film, vizyona girdiği dönemde izlenme rekorları kırmıştı. Demet ve Okan, beraber geçirdikleri onca yıla rağmen ilişkilerini düzeltememiştir. Masal gibi başlayan bir aşk büyük bir heyecan ve mutlulukla devam etmiştir ancak evlilikle birlikte çiftin hayatı sıradanlaşmaya başlamıştır. Her ikisi de artık farklı hayatlar istese de bunu bir türlü dile getiremeyen Okan ve Demet, evlilik yıldönümlerinde çok büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olurlar. Yaşanan bu yanlışlığın ardından 5 yıllık evli çift birbirlerini öldürmeye karar verir. Bu kararları için uygun zamanı kollayan ikili, kendilerini çok tehlikeli ve bir o kadar da komik durumların içinde buluverir.

oldur-beni-sevgilim-filmi-nerede-cekildi-oldur-beni-sevgilim-oyuncu-kadrosu.jpg

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİ OYUNCU KADROSU

- Seda Bakan

- Murat Boz

- Açelya Topaloğlu

- Seda Güven

- Özgür Emre Yıldırım

- Yosi Mizhari

- Ali Yoğurtçuoğlu

- Dilşad Şimşek

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerinde Seda Bakan ve Murat Boz’un yer aldığı ve 2019 yılında vizyona giren Öldür Beni Sevgilim filminin çekimleri Muğla’nın Fethiye ilçesinde ve İstanbul’un farklı noktalarında gerçekleşmiştir.