Ölümlü Dünya 2’den büyük başarı daha vizyona girmeden...

Bir süredir heyecan ve merakla beklenen Ölümlü Dünya 2 filmi dün vizyona girdi.

Ölümlü Dünya 2’den büyük başarı daha vizyona girmeden...

Başrollerinde usta isimlerin rol aldığı film, bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olma başarısını elde etti. Taff Pictures imzalı Timur Savcı ve Cemal Okan'ın yapımcılığını üstlendiği Ali Atay'ın başarılı rejisi ve Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan'ın kadrosunda rol aldığı Ölümlü Dünya 2, geçtiğimiz gün vizyona girdi. Film, vizyona girmeden önce en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olarak büyük bir başarı elde etti.

olumlu-dunya-2den-buyuk-basari.jpg

VİZYONA GİRMEDEN EN ÇOK ÖN SATIŞI YAPILAN FİLM

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin senaryosunu yazdığı Ölümlü Dünya 2 vizyona girmeden bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olma başarısını elde etti. Serinin 5 yıl önce vizyona giren ilk filmi hem sinemada hem de gösterildiği dijital platformlarda izleme oranlarıyla uzun süre konuşulmuş bu sebepten de filmin devamının çekilmesine karar verilmişti.

olumlu-dunya-2den-buyuk-basari-001.jpg

ÖLÜMLÜ DÜNYA KONUSU

İlk filmden bir süre sonrasında geçen devam filmi, artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesinin kendi sorunlarıyla boğuşmasını seyirciye aktarıyor. Serhan, hamile olan Begüm'ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çekecektir.