Onur Seyit Yaran ablası tarafından tacizle suçlandı herkesi ŞOKE eden video sosyal medyada

Genç yıldızlardan biri olan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablasının taciz iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve genç oyuncunun ablasının yayınladığı videoyu görenler neler olduğunu anlayamamıştı.

Onur Seyit Yaran ablası tarafından tacizle suçlandı herkesi ŞOKE eden video sosyal medyada

Sosyal medyaya düşen ve kısa sürede gündem olan videoda Onur Seyit Yaran’ın ablası yer alıyordu. Sosyal medyadan paylaştığı videoda kardeşiyle ilgili iddialarda bulunan abla, ünlü oyuncu ile ilgili herkesi şoke eden iddialarda bulundu. Kimse ne olduğunu anlayamazken gözler genç oyuncu Onur Seyit Yaran’a çevrildi. Ünlü oyuncu kısa sürede bu videoya açıklık getirdi ve ablasının iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

ONUR SEYİT YARAN’IN ABLASINDAN ŞOKE EDEN İDDİALAR

Kardeşlerim dizisinde başrolü üstlenen ve Best Model of Turkey 2016 birincisi seçilen Onur Seyit Yaran, Vuslat ve Kalk Gideli, Yan Oda gibi yapımlarda da rol üstlendi. Yıldızı parlayan genç oyunculardan biri olan Onur Seyit Yaran ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir video herkesi şaşkına çevirdi. Videoyu paylaşan kişi Onur Seyit Yaran’ın ablasıydı. Ablanın paylaştığı videoda ünlü oyuncuyla ilgili şoke eden iddialar yer aldı. Şimdilerde ekranda herhangi bir projede yer almayan Onur Seyit Yaran, ablasının kendisiyle ilgili ortaya attığı iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

onur-seyit-yaran-ablasi-tarafindan-tacizle-suclandi-herkesi-soke-eden-video-sosyal-medyada-004.jpg

‘KARDEŞİM TARAFINDAN TACİZE UĞRUYORUM’

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablası, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı ve bu videoda kardeşiyle ilgili şaşkına çeviren iddialar ortaya attı. Abla o videosunda; ‘Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Sürekli bizi tehdit ediyor. Babama küfürler ediyor. Onur Seyit Yaran’ın ablasıyım ben. Sürekli bizi rahatsız ediyor. Kaos sevdiğini söylüyor. Küfürler ediyor. Biri bana yardım etsin. Bize silahlar gösterip sizi öldürürüm diyor. Kendisi anneme köpek aldı o köpeğin ameliyatı var. Ameliyat 30 bin TL dediler. O parayı veremeyeceğiniz söyleyip bir yerleri araştırmamızı söyledi. Bir haftadır para düşünmekten köpeğin ameliyatını düşünemiyoruz.’ dedi.

onur-seyit-yaran-ablasi-tarafindan-tacizle-suclandi-herkesi-soke-eden-video-sosyal-medyada-001.jpg

ÜNLÜ OYUNCUDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ablasının videosu sonrasında gözlerin çevrildiği ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yaran, ‘Ablam psikoloik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim.’ notunu ekledi.

onur-seyit-yaran-ablasi-tarafindan-tacizle-suclandi-herkesi-soke-eden-video-sosyal-medyada.jpg

ABLASI ÖZÜR DİLEDİ

Paylaştığı videoyla herkesi şaşkına çeviren abladan yeni bir paylaşım daha geldi. Yaptığı yeni paylaşımda özür dileyen abla, ‘Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Boş yere zamanınızı aldım, sevgiler. Her abla kardeş arasında olabilecek bir tartışmayı aşırı duygusal tepki vererek ve olayları çarpıtarak anlattım. Tekrardan çok üzgünüm.’ dedi.

onur-seyit-yaran-ablasi-tarafindan-tacizle-suclandi-herkesi-soke-eden-video-sosyal-medyada-002.jpg

onur-seyit-yaran-ablasi-tarafindan-tacizle-suclandi-herkesi-soke-eden-video-sosyal-medyada-003.jpg