Öpüşme sahneleri olay olmuştu! Kamera arkası paylaşıldı

Ekranlara dönmesiyle adından sık sık söz ettiren Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisinde rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan ile öpüştüğü sahnenin kamera arkası paylaşıldı.

Öpüşme sahneleri olay olmuştu! Kamera arkası paylaşıldı

Çekimde yaşananlar izleyenleri kırdı geçirdi. Son dönemde hem özel hayatıyla hem de rol aldığı dizilerle adından söz ettirmeyi başaran Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar ile birlikte 'Gaddar' dizisinde beraber rol almıştı.

opusme-sahneleri-olay-olmustu-kamera-arkasi-paylasildi.jpg

KAHKAHALARA BOĞDU

Reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen ve 20. bölümde final kararı alan Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın öpüşme sahnesinin kamera arkası X'te paylaşıldı. @lovetheslayer adlı kullanıcının paylaştığı öpüşme sahnesinin kamera arkası ekibi ve izleyenleri kırdı geçirdi. Çağatay Ulusoy'un öpüşme esnasında "Burnunu öptüm burnunu pardon ya" diyerek kahkahası ve tüm ekibin gülmesi dikkat çeken bir an oldu. Sosyal medyada "Ay ben şok hiçbir oyuncudan öpüşme kamera arkası geleceğini düşünmezdim olabiliyormuş öğrendiğim iyi oldu", "Çok iyi ya", "Gülmekten öldüm" şeklinde yorumlar yapıldı.

opusme-sahneleri-olay-olmustu-kamera-arkasi-paylasildi-001.jpg

SÜMEYYE AYDOĞAN HAKKINDA
Sümeyye Aydoğan 2 Nisan 1999, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Aydın ve Edirneli olan ailesi aslen Arnavut kökenlidir. 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açtı. 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle ilk film deneyimini, 2021 yılında Kahraman Babam dizisinde ilk dizi deneyimini sergilemiştir. Sonrasında Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde Oya karakterini canlandırmıştır.