Oyuncu Ahmet Uğurlu’dan acı haber! Behzat Ç.’nin Başkomiser Aziz’iydi

Çok sayıda yapımda rol alan usta oyuncu Ahmet Uğurlu’dan sanat camiasını yıkan haber geldi. Behzat Ç. dizisinde hayat verdiği Başkomiser Aziz karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Oyuncu Ahmet Uğurlu’dan acı haber! Behzat Ç.’nin Başkomiser Aziz’iydi

Eşref Saati, Tabutta Rövaşata, Behzat Ç. gibi çok sayıda başarılı yapımda rol üstlenen usta oyuncu Ahmet Uğurlu’dan acı haber geldi. Usta oyuncunun vefat haberini meslektaşı Zafer Alagöz verdi. Sanat camiasını yıkan vefat haberinin ardından çok sayıda ünlü isimden taziye mesajları gelmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Ahmet Uğurlu’nun vefatının ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

AHMET UĞURLU HAYATINI KAYBETTİ

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncunun vefat haberini meslektaşı Zafer Alagöz duyurdu. Acı haberi duyuran ve bir taziye mesajı yayımlayan Zafer Alagöz, 'Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu'yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp.' notunu ekledi.

oyuncu-ahmet-ugurlu-dan-aci-haber-behzat-c-nin-baskomiser-aziziydi.jpg

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da usta oyuncunun vefat haberinin ardından taziye mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından mesaj paylaşan İmamoğlu, 'Vefat haberini üzüntüyle aldığımız usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Uğurlu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, dostları ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.' notunu ekledi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla usta oyuncuya veda etti. Gençlik kahramanımızdı dediği usta oyuncu için taziye mesajı yayımlayan Cem Yılmaz, 'Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşim ve Tuna abimin dayısı, Mustafa abimizin abisi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı. Mekanı cennet olsun.' notunu ekledi.