Oyuncu Feyza Civelek’in torbacıyla yazışmaları ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Nilay" karakterine hayat veren Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşmaları gün yüzüne çıktı.

Oyuncu Feyza Civelek’in  torbacıyla yazışmaları ortaya çıktı

Civelek'in, torbacıyla kokaini daha ucuza alabilmek için pazarlık yaparak "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği öğrenildi. Feyza Civelek, polise yakalandığında, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Kızılcık Şerbeti dizisinde "Nilay" karakterini canlandıran Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verip polise yakalandığı haberleri gündemde adeta bomba etkisi yaratmıştı. Yaşanan bu olayın sonrasında Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşması ortaya çıktı.

oyuncu-feyza-civelekin-torbaciyla-yazismalari-ortaya-cikti.jpg

PAZARLIK KONUŞMASI

Dava dosyasına da giren konuşmalara göre, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" ifadelerini kullanan Civelek'in kokaini daha ucuza alabilmek için torbacı ile pazarlık yaptığı ve "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği gözler önüne serildi.

F.C.: Ne fiyatı değişti. Daha 1 saat oldu alalı. Bugünlük eski fiyattan yap. 1.5 T, yarım L, taksi?

S.Ç.: 6 bin lira toplam.

F.C.: Yanında ne kadar T var? Söyle ona göre hesaplayacağım? Söylesene? Teklifi kabul etmiyorum.

S.Ç.: Gel bekliyorum.

F.C.: Neredesin. Ayır 1 T yarım T diye.

oyuncu-feyza-civelekin-torbaciyla-yazismalari-ortaya-cikti-001.jpg

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Sabah'ta yer alan bir habere göre; İkili, 28 Ekim'i 29 Ekim'e bağlayan gece yapılan konuşmadan sonra polisler tarafından sokakta suçüstü yakalndı. Torbacı Selçuk Ç. gözaltına alınarak tutuklandı ve 15 yıla kadar hapis istemiyle "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan dava açıldı. Feyza Civelek'e ise sipariş ettiği uyuşturucu eline geçmemesi sebebiyle takipsizlik kararı verildi.