Oyuncu Gülcan Arslan meslek değiştirdi

Oyunculuğu bir süredir ara veren güzel oyuncu Gülcan Arslan sosyal medya fenomeni oldu.

Oyuncu Gülcan Arslan meslek değiştirdi

Ortaya atılan iddiaya göre Arslan 24 saatte 100 bin lira kazanıyor. Kariyerine farklı bir yön vermeyi tercih eden Gülcan Arslan'ın sosyal medya hesabında 211 takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettirmeyi başarn Gülcan Arslan kısacık sarı saçlarıyla da oldukça beğenilmişti. Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle ün kazanan güzel oyuncu Gülcan Arslan paylaşımlarıyla da sık sık konuşulmaya devam ediyor.

oyuncu-gulcan-arslan-meslek-degistirdi.jpg24 SAATTE 10 BİN TL KAZANIYOR
Gülcan Arslan, son olarak sosyal medyadan kazandığı ücretle gündem olmayı başardı. İddiaya göre; Arslan’ın, markalarla yaptığı iş birlikleri sayesinde bir post veya bir hikâye karşılığında 24 saatte 100 bin civarında bir ücret aldığı konuşuluyor. Patronlar Dünyası'nın bir haberine göre; Gülcan Arsalan, dizilerden kazandığından çok daha fazla gelir elde ediyor. Sosyal medya fenomeni olunca daha fazla para kazandığını anlayan Gülcan Arslan'ın sosyal medya hesabında 211 bin takipçisi bulunmakta.

oyuncu-gulcan-arslan-meslek-degistirdi-001.jpg

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya'nın Karasu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak, birçok dizi ve reklamda rol almıştır. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan “Sardunya Sokak” adlı dizide oynamıştır. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan “Sınıf” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008'de Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol almıştır.