Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede rol alan Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti.

Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

2 senedir kanser tedavisi gören ünlü oyuncu gençyaşta yaşama veda etti. Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sempatik halleri ile akıllarda yer edinen Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 senedir kanser tedavisi gören 38 yaşındaki ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu.

oyuncu-gulsah-comoglu-hayatini-kaybetti.jpg

2 YILDIR KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Pera adından 2 yaşında bir kızı bulunan Gülşah Çomoğlu'nun vefatı sevenlerini büyük yıkıma uğrattı. Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteri ile dikkat çeken Ceren Karakoç üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Ceren Karakoç arkadaşının bir fotoğrafını yayınlayarak; 'Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.' notunu yazdı. Gülşah Çomoğlu, ilk olarak Fox Tv’de günlük bir dizi olarak seyirciyle buluşan ve yıllarca devam eden Unutma Beni dizisinde rol almıştı. Bu dizide bir çok sezon rol almış olan oyuncu sonrasında ise Aşkın Bedeli isimli dizide oyunculuğuna devam ettirmişti. Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakterine can veren ünlü isim son olarak Kasaba Doktoru dizisinde Bahar karakterine hayat vermişti.

oyuncu-gulsah-comoglu-hayatini-kaybetti-001.jpg

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

Gülşah Çomoğlu, 11 Mart 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara doğumlu Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmuştur. O, "İfrit'in Diyeti: Cinnia", "Behzat Ç." ve "Umudun Kıyısında" gibi yapımlarla ün kazanmıştır. Star TV'de yayınlanan 'Yüksek Sosyete' dizisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çomoğlu, 2018 yılında Gökhan Günal ile nikah masasına oturmuştur. Pera adında bir çocuğu vardır.