Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç’ın Eğlenceli Anları

Başarılı oyuncular Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç’ın uzun zamandır gıpta ile bakılan arkadaşlıkları son sürat devam ediyor.

Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç’ın Eğlenceli Anları

2021 yılı sonuna doğru anneliği tadan genç oyuncu Özge Özpirinçci yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç ile bir araya geldi. Eğlenceli bir buluşma yaşayan ikiliden hayranlarına yönelik fotoğraf paylaşımı da geldi.

Ayna önünde poz veren iki güzel oyuncunun eğlenceli halleri gözden kaçmadı. Berrak Tüzünataç’ın uzun boyuna rağmen topuklu ayakkabı giymesi ve Özge Özpirinçci ile hali hazırda bulunan boy farkına biraz daha eklenmesi hayranlarındı eğlendirdi. İyi anlaşan ikilinin buluşmasından geriye kalan fotoğraf sosyal medyada birçok kişi tarafından da beğenildi.

Yakın Zamanda Doğum Günü Organizasyonu

Güzel ve başarıl oyuncu Özge Özpirinçci meslektaşı Burak Yamantürk ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Örnek çiftler arasında gösterilen Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk yakın zamanda büyük bir doğum günü organizasyonu düzenledi. Özge Özpirinçci yeni yaşını birçok ünlü isim ile kutladı. Eşi tarafından organize edilen partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç, Necip Memili, Ece Sukan ve Umut Evirgen gibi ünlü isimlerin katıldıkları parti oldukça ses getirdi.

ozge-ozpirincci-3-03012022eaa2aa0e.webp

Sosyal medya üzerinden de birçok paylaşım yapan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti küçük kızları Mercan ile de çeşitli paylaşımlar yapıyorlar. Görkemli bir doğum günü partisini geride bırakan çift dostlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Özge Özpirinçci ve yakın dostu Berrak Tüzünataç doğum günü partisinden sonra da bir araya gelerek sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

ciqthxyh70adsn6xgejjqw.webp

Ayna Önü Paylaşımı Çok Beğenildi

Yakın arkadaş olan Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç yeniden bir araya geldi. Evin içinde aynanın önünde çekilen bir fotoğraf paylaşımı yapan ikilinin samimi ve eğlenceli halleri takipçilerinden beğeni aldı. İkili arasındaki boy farkını ti’ye alan Berrak Tüzünataç’ın aynı zamanda topuklu ayakkabı giydiği dikkatlerden kaçmadı. Evde bir araya gelen ikili sosyal medyayı sürekli olarak aktif bir şekilde kullanıyor. Hayranları tarafından takip edilen ve oldukça beğenilen Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç dostluğu düşman çatlatıyor.