Özgür Demirtaş'tan bomba Hakan Ural yorumu

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmek bilmeyen Hakan Ural yayında 1370 TL'lik döner fiyatına sitem etmişti.

Özgür Demirtaş'tan bomba Hakan Ural yorumu

Hayat pahalılığına eleştirilerde bulunan Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan yorum geldi. Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde sık sık yer alan Hakan Ural ekonomiden dünya siyasetine, magazinden sosyolojiye kadar çok geniş bir yelpazede yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

ozgur-demirtastan-bomba-hakan-ural-yorumu.jpg

“R” HARFİYLE YANITLADI
Hakan Ural'ın son olarak yaptığı pahalılık eleştirisi ise sosyal medyada yine öne çıkan başlıklardan biri olmayı başardı. Hakan Ural, Haber Global ekranlarında iki porsiyon dönere 1370 TL ödediğini ifade ederek yaşadığı şaşkınlığı dile getirmiş ve "Her şey çok pahalı abi" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu videonun Twitter'da gündem olmasının sonrasında ise ekonomist Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi. Demirtaş, Hakan Ural'ın pahalılık eleştirisini, geri vites yapmak anlamına gelen "R" harfiyle cevap verdi.

ozgur-demirtastan-bomba-hakan-ural-yorumu-001.jpg

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR?
K.Özgür Demirtaş Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul eğitimini Manisa'nin Salihli ilçesinde tamamlamıştır. Orta okul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Üniversite yerleştirme sınavında Türkiye'de ilk 50 öğrenci arasında yer almayı başarmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'ni başarı ile tamamlamıştır. Amerika Birleşik Devletleri, Boston College'da ana dalından farklı bir dal olan Finans alanında 5 yıl içerisinde doktora çalışmalarını tamamlayarak 27 yaşında (2003 yılında) doktor ünvanını kazanmıştır.