Özlem Tayyar Öz çiftinin oğlu dünyaya geldi! İşte bebeklerine verdikleri isim

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Özlem-Tayyar Öz çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Dördüncü kez anne ve baba olmak için gün sayan Öz çiftinin bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bebeğin cinsiyeti ve ismi de merak ediliyor.

Özlem Tayyar Öz çiftinin oğlu dünyaya geldi! İşte bebeklerine verdikleri isim

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Özlem Öz, dördüncü kez annelik duygusunu tattı. Her hareketleri ve paylaşımları gündem olan Öz çifti son olarak yaptıkları cinsiyet partisiyle gündemdeydi. Aileleri ve yakın dostlarıyla cinsiyet partisi düzenleyen Öz çiftinin bir erkek bebek bekledikleri öğrenilmişti. Öz çiftinin oğlu dünyaya geldi. İşte Özlem-Tayyar Öz çiftinin bebeklerine verdikleri isim…

ÖZLEM ÖZ DÖRDÜNCÜ KEZ ANNE OLDU

Fenomen Özlem Öz, dördüncü kez annelik duygusunu tattı. Hamile olduğu haberini verdiği günden bu yana bebeğinin cinsiyeti merak edilen Özlem Öz, geçtiğimiz haftalarda ailesi ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirdiği cinsiyet partisinde bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Özlem-Tayyar Öz çiftinin dördüncü bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilmişti. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Öz çifti anne ve babalık heyecanını bir kez daha tattı.

ozlem-tayyar-oz-ciftinin-oglu-dunyaya-geldi-iste-bebeklerine-verdikleri-isim.jpg

DOĞUMA HAZIRLIK ANI GÜNDEM OLDU

3 kız anne ve babası olan Özlem-Tayyar Öz çiftinin oğlu dün akşam dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Özlem Öz’ün doğuma gidene kadar her anını sosyal medya hesabından paylaşması gündem oldu. Doğuma hazırlık esnasında Kelime-i Şehadet getirdiği videoyu da sosyal medya hesabından paylaşan Özlem Öz, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Özlem-Tayyar Öz çifti, oğullarına Emir Ege ismini verdi.

ozlem-tayyar-oz-ciftinin-oglu-dunyaya-geldi-iste-bebeklerine-verdikleri-isim-001.jpg