Pantene Altın Kelebek En İyi Dizi çifti Ödülü o ikilinin oldu! Serenay-Kıvanç, Afra-Mert, Pınar-Kaan işte ödülün sahibi

Pantene Altın kelebek Ödül Töreni büyük bir heyecan ve ilgiyle takip ediliyor. Bu akşam ‘En’ler ödüllerine kavuşurken en iyi dizi çifti ödülünün sahipleri de merak ediliyordu. En iyi dizi çifti ödülü az önce sahibini buldu.

Pantene Altın Kelebek En İyi Dizi çifti Ödülü o ikilinin oldu! Serenay-Kıvanç, Afra-Mert, Pınar-Kaan işte ödülün sahibi

Altın Kelebek’te bu yıl yine heyecan dorukta. Cem Davran ve çağla Şikel’in sunumuyla bu akşam ekrana gelen ödül töreninde ödül alan isimler tek tek sahneye çıkarak ödüllerini teslim aldı. En iyi dizi, en iyi erkek ve kadın oyuncu, en iyi dizi çifti gibi çok sayıda kategorinin bulunduğu Altın Kelebek Ödül Töreni’nde en iyi dizi çifti ödülünün sahipleri de ödüllerine kavuştu.

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ SERENAY VE KIVANÇ’IN

Pantene Altın Kelebek En İyi Dizi Çifti Ödülü Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oldu. Aile dizisindeki uyumlarıyla izleyiciyi kendilerine hayran burakan ünlü oyuncular Aslan ve Devin’in hikayesini ekrana yansıtıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi hem başrolleri hem de diğer oyuncu kadrosu ve konusuyla her Salı akşamı ekrana damga vurmaya devam ediyor.

pantene-altin-kelebek-en-iyi-dizi-cifti-odulu-o-ikilinin-oldu-afra-mert-serenay-kivanc-pinar-kaan-iste-odulun-sahibi.jpg

ÇOK SAYIDA İSİM ADAY LİSTESİNDEYDİ

Yılın En İyi Dizi Çifti aday listesinde çok sayıda başarılı isim yer aldı. Uyumları ve projelerindeki başarılarıyla isimlerinden sıkça söz ettiren dizi çiftleri bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En İyi Dizi Çifti kategorisinde aday listesine girdi. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Onur seyit Yaran- Su Burcu Yazgı Coşkun, Pınar Deniz-Kaan Urgancıoğlu, Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör, Demet Özdemir-Engin Akyürek gibi çok sayıda ünlü dizi çifti aday listesinde yer aldı. En İyi Dizi Çifti Ödülü Aile dizisinde partner olan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oldu.