Pelin Karahan’dan Hayranlarını Sevindiren Haber

Kavak Yelleri dizisi ile hayatımıza giren Pelin Karahan dün Metropol İstanbul AVM’de görüntülendi.

Pelin Karahan’dan Hayranlarını Sevindiren Haber

Bedri Güntay ile mutlu bir evliliği olan oyuncu AVM’den çıkarken gazetecilerle sohbet etti. Alışveriş yapıp kahve molası veren Pelin Karahan alışveriş şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti. 38 yaşındaki güzel oyuncu sorulan sorular üzerine yeni projelerinden bahsetti.

Hâlihazırda süren tiyatro oyunundan bahseden Karahan "Turnemiz devam ediyor. Onun dışında reklam ve iş birliklerimiz de devam ediyor. Dijital platformda yayınlanacak 'Şebeke' adlı bir dizi çekiyoruz. Setimiz başladı" dedi.

Dijital bir platformda yer alacak olan “Şebeke” dizisinin çekmelerine başlayan Pelin Karahan geçtiğimiz aylarda eşi Bedri Günay’ın sağlık problemleri sebebiyle setlere ara vermişti. Proje haberiyle hayranlarını sevindiren Karahan setlere geri döndü.

Pelin Karahan Kimdir?

1984 yılında Ankara’da doğan Vildan Pelin Karahan aslında Turizm Otel İşletmeciliği mezunu. İstanbul’a geldiğinde bir ajansa kaydolan Karahan yer aldığı reklam filmleriyle kolayca ön plana çıktı. Oyuncu olmayı hiç düşünmeyen Pelin Karahan’ın hayat yolculuğu ise Kavak Yelleri dizisi ile tümüyle değişti. Kavak Yelleri dizisinden sonra Muhteşem Yüzyıl, Bir Zamanlar Kıbrıs gibi başarılı projelerde yer alan Pelin Karahan ülkenin aranan oyuncularından biri haline geldi.

İlk evliliğini Erdinç Bekiroğlu ile yapan Pelin Karahan 2013 Kasım ayında bu evliliği sonlandırdı. Daha sonra 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile evlenen Pelin Karahan’ın bu evliliğinden iki çocuğu bulunmaktadır.

rvrcf-1582270532-2657.webp

Oyuncu aynı zamanda birçok projede de sunucu olarak yer almıştır. Bir Evde, Pelin Karahan ile Nefis Tarifler ve Pelin’in Mutfağı gibi projelerde sunucu olarak yer alan Pelin Karahan’ın her yaştan ve kesimden hayranı bulunmaktadır.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Mihrimah Sultan rolü ile Beirut Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü almıştır.

Şimdilerde dijital bir platformda yayınlanacak olan “Şebeke” dizisinin çekimlerine başlayan Pelin Karahan aynı zamanda “Şaşırt Beni” adlı tiyatro oyununda yer alıyor. Oyun ekibi ile birlikte Türkiye turnesine çıkan Pelin Karahan’ı önümüzdeki süreçte yoğun bir iş temposu bekliyor.