Performansıyla alay konusu oldu!

Çağatay Ulusoy ile Gaddar dizisinde başrolü beraber paylaşan Sümeyye Aydoğan, ağlama sahnesindeki performansıyla sosyal medyada alay konusu oldu. Oyuncu için “Son zamanlarda gördüğüm en kötü performans” şeklinde yorumlar yapıldı.

Performansıyla alay konusu oldu!

Sadakatsiz, Taçsız Prenses, Duy Beni, Magarsus ve Dönence gibi dizilerdeki başarısıyla adından sık sık söz ettiren Sümeyye Aydoğan, şimdilerde FOX TV'de seyircisiyle buluşan Gaddar dizisinde rol alıyor. Dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümünde Sümeyye Aydoğan'ın ağlama sahnesindeki performansı eleştiri bombardımanına tutuldu.

performansiyla-alay-konusu-oldu.jpg

“SON ZAMANLARIN EN KÖTÜ PERFORMANSI”

Dizide Aydan karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Dağhan karakteri ile duygusal anlar yaşadıktan sonra gözyaşlarına boğuluyor. Oyuncunun banka oturarak titreyerek ağladığı anlardaki performansı ise hiç beğenilmeyerek sosyal medyada alay konusu oldu. Aydoğan için “Gülüyor mu ağlıyor mu belli değil. Yönetmen uyarmıyor mu?” ve “Son zamanların en kötü performansı” gibi yorumlar yapıldı.

performansiyla-alay-konusu-oldu-001.jpg

SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR?

Sümeyye Aydoğan 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle ilk film deneyimini, 2021 yılında Kahraman Babam dizisinde ilk dizi deneyimini yapmıştır. Sonrasında Sadakatsiz dizisinde “Ceren” karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde “Oya” karakterini canlandırmıştır. 2022 yılında ise ilk başrolü olan Duy Beni dizisinde “Melisa Gerçek” karakterini canlandırmıştır. Duy Beni dizisinden sonra ise 2023 yılında FOX'ta yayımlanan Taçsız Prenses dizisinde “Yağmur Elem” karakterini oynamıştır.