Petek Dinçöz ve Cesur Kostümü

Petek Dinçöz bir dönemin aranan ve adından söz ettiren şarkıcıları arasında yer alıyorken şimdilerde de sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla gündeme geliyor. Yeni çıkaracağı şarkının klip çekimlerinde kameralar karşısına geçti.

Petek Dinçöz ve Cesur Kostümü

Son günlerde klip çekiminde kullanacağı transparan kostümüyle sosyal medyaya damga vuran güzel şarkıcı Petek Dinçöz takipçilerinin beğenisini kazandı.

2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen güzel şarkıcı 2022 yılında evliliğini sonlandırmıştı. Ardından gençlik aşkı olan Nida Büyükbayraktar ile evlilik kararı alarak sahnelere geri döndü.

Petek Dinçöz 42 yaşında olması, estetikli ve photoshop içeren görüntüsüyle gündeme gelmeye de devam ediyor. Son olarak gündeme yeni şarkısının çekimleri için giydiği transparan kostümüyle geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak takipçilerinin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı yeni klip çekimlerine tam gaz devam ettiğini gösterdi.

Kendini Sev Notu

Yeni klip çekimi için kameralar karşısına geçen Petek Dinçöz transparan kostümüyle beğenileri kazanırken cesur pozlar vererek de takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Beyaz bistüyerindeki transparan detaylarıyla göğüs dekoltesi veren şarkısı kendini sev notunu paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde klip çekimi öncesinde de 10 kilo vermesiyle gündeme gelerek adından söz ettirmişti.

Diyet Programıyla Gündeme Gelmesi

Geçtiğimiz günlerde diyet uygulayarak 10 kilo vermesi sayesinde gündeme gelen ünlü şarkıcı diyetinin protein ağırlıklı olmasından söz etti. Sabah kahvaltılarında yumurta yiyen Petek Dinçöz öğle ve akşam yemeklerinde ızgara et, salata gibi sağlıklı yiyecekler tercih ediyor.

645df13be4bfdd22f0eaccbf.webp

Petek Dinçöz verdiği 10 kilo sürecinde her sabah 8 kilometre yürüdüğünü de ekleyerek nasıl sağlıklı kilo verdiği konusunda paylaşımlarda bulundu.

Transparan kostümüyle takipçilerinin karşısına geçen ünlü şarkıcı aşk hayatı, kostümünün cesurluğu ve verdiği kilolarla hayranlarına sosyal medya paylaşımları yapmaya devam ediyor. Dekolteli olan fotoğrafını paylaşarak kendini sev notu takipçilerinin beğenisini kazandı.

Serkan Kadaloğlu ile biten evliliklerinin ardından gençlik aşkı olan Nida Bey ile yaşadıkları aşkı gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının giydiği transparan kostümüyle cesur pozları da gündeme damga vuran paylaşımları arasında yer almaya devam ediyor.