Petek Dinçöz’de pavyon dansı akımına uydu

Konserlerine hiç ara vermeden devam eden Petek Dinçöz, Kıbrıs'taki konserinde 4,5 milyon TL'lik takıları ve siyah özel tasarım elbisesiyle sahneye çıktı.

Petek Dinçöz’de pavyon dansı akımına uydu

Performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Petek Dinçöz, bir de İnci Taneleri dizisindeki Dilber'in pavyon dansını yapmayı ihmal etmedi. İş insanı Serkan Kodaloğlu ile evliliğinde sahnelere bir süredir ara veren Petek Dinçöz, boşandıktan bir süre sonra Nida Büyükbayrakdar ile nikah masasına oturdu. Bu süreçte 8 yıllık aranın hemen sonrasında sahnelere dönüş yapan Petek Dinçöz, Kıbrıs konserinde pavyon dansı yapmayı ihmal etmedi.

petek-dincozde-pavyon-dansi-akimina-uydu.jpg

DİLBER DANSIYLA COŞTURDU

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Petek Dinçöz, şarkılarını çıkardıktan sonra peş peşe konserler vermeye başladı bile. Son olarak Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Petek Dinçöz, 4,5 milyon TL değerinde mücevher ve Tolga Çam imzalı siyah transparan detaylı elbise giymeyi tercih etti.

petek-dincozde-pavyon-dansi-akimina-uydu-001.jpg

petek-dincozde-pavyon-dansi-akimina-uydu-001.jpg

“İLK DEFA BÖYLE PAHALI MÜCEVHER TAŞIYORUM”
Sevilen şarkılarını seslendiren Petek Dinçöz, Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakterinin pavyon dansınıda yaparak gündem olmayı başardı. Ünlü şarkıcı o anları da 1,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, 150 bin dolar yani 4,5 milyon TL'lik takılarıyla ilgili “İlk defa böyle pahalı bir mücevherat taşıyorum” şeklinde ifadeler kullandı.