Petek Dinçöz'ün annesi görenleri şaşkına çevirdi

Bir çocuğunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile evliliğini sonlandırdıktan sonra çocuklu aşkı Nida Büyükbayrakdar ile evlenerek sahnelere dönüş yapan Petek Dinçöz bu sefer de annesiyle magazin gündeminde yer aldı.

Petek Dinçöz'ün annesi görenleri şaşkına çevirdi

Son senelerde yapılan estetik operasyonlarına karşı koyamayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş daestetik operasyon geçirdi.

petek-dincozun-annesi-gorenleri-saskina-cevirdi.jpg

ÇİZGİLERDEN HEMEN KURTULMAK İSTİYORUM
Görünümden rahatsız olan Esra Süay Toğuş, “Yüzümdeki üzgün bakışın geçmesini istiyorum. Çektiğim acılar yüzüme yansıdı. Çizgilerimin bir anda geçmesini istiyorum” ifadeleriyle soluğu estetik doktorunun yanında aldı. Toğuş'a yüz gençleştirme ameliyatı yapıldı. Toğuş'un görüntüleri Like&Chaos adlı hesaptan paylaşılırken yorumlar da arka arkaya geldi. Petek Dinçöz'ün annesi için “Kızından daha genç olmuş” şeklinde yorumlar yapıldı.

petek-dincozun-annesi-gorenleri-saskina-cevirdi-001.jpg

PETEK DİNÇÖZ HAKKINDA
29.05.1980 İzmir’de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Didem Ezgü'dür. Zehra Süay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetti. Necdet adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. İlk öğrenimini Gazi Ortaokulun'da tamamladı. Uzun seneler birlikte olduğu televizyoncu Can Tanrıyar'la evlenip daha sonra anlaşamayıp yollarını ayırmıştır. Genç iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştur. Okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına adım atmıştır. 1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. olmuştur aynı zamanda Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli'de seçilmiştir, yakaladığı bu başarı ile dizi teklifleri gelmeye başlamıştır. 1998 yılında mankenliğe başlayan Petek Dinçöz Temmuz 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı diziye Eylül 1999'da 2. sezonda başrolü oynayan Dinçöz'ün oynadığı ikinci dizisi ise 2000 yapımı Zehirli Çiçek olmuştur.