Pınar Altuğ fit vücuduyla gençlere adeta taş çıkarıyor

Son dönemde katıldığı programlardaki açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Pınar Altuğ şimdi de ailesiyle tatile çıktı.

Pınar Altuğ fit vücuduyla gençlere adeta taş çıkarıyor

Eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile lüks teknelerinde denizin ve güneşin keyfini çıkarmayı tercih eden Pınar Altuğ fit haliyle de dikkat çekmeyi başardı. Tamer Karadağlı ile başrolünü beraber paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinde can verdiği Meltem karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Pınar Altuğ son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde yerini korumaya devam ediyor.

pinar-altug-fit-vucuduyla-genclere-adeta-tas-cikariyor.jpg

YILLARA MEYDAN OKUYOR
Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum almayı başaran ünlü isim bu defa ailesiyle birlikte tatilde objektiflere yansıdı. Eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile lüks teknelerinde denizin ve güneşin keyfini çıkaran Pınar Altuğ bikinili görüntüsüyle dikkat çekmeyi başardı. Yıllara meydan okuyan Pınar Altuğ'un fit görüntüsüne 'her haliyle güzel', 'yaşlanmıyor', 'fiziği harika görünüyor' şeklinde yorumlar yapıldı. Fit hali ve güzelliğiyle yıllara adeta meydan okuyan Pınar Altuğ kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile 16 yıldır evliliğini güzel bir şekilde devam ettiriyor.

pinar-altug-fit-vucuduyla-genclere-adeta-tas-cikariyor-001.jpg

PINAR ALTUĞ HAKKINDA
2 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi"ni bitirmiştir. 1994'de Miss Turkey seçilmiştir. Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanınmıştır ve türk halkının sevdiği bir isim haline gelmiştir. Mankenlik kariyerine henüz lise ikinci sınıftayken başlamıştır. 17 yaşındayken babası vefat etmiştir. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul’da İşletme bölümünü okumuştur.