Pınar Altuğ'dan Cesur Pozlar

Eski manken ve oyuncu Pınar Altuğ kendi gibi oyuncu eşi Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Pınar Altuğ'dan Cesur Pozlar

Su adında bir kızları da olan çiftin her yaptığı hareket anında olay olmaya devam ediyor. 2008 yılından beri evli olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın yıllardan beri süregelen mutlu evliliği adeta parmakla gösteriliyor.

Daha öncesinde Çocuklar Duymasın dizisinde rol almıştı. Sosyal medyaya birçok fotoğrafını ekleyen güzel oyuncu geçen seneden kalma bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçileri için paylaştı. Yatakta çekilen poza takipçilerinden adeta yorum yağan Pınar Altuğ’a genç kız gibi yorumları yapıldı.

Mutlu Evliliği Düşman Çatlatıyor

Güzel oyuncu ve eski manken Pınar Altuğ birçok ünlü gibi sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya özen gösteriyor. Eşi Yağmur Atacan ve kızı Su Atacan ile sık sık fotoğraf paylaşımı yapan Pınar Altuğ geçmiş fotoğraf paylaşımı olan Perşembe gününü de es geçmedi. Yatak üzerinde çekilmiş fotoğraf paylaşan güzel oyuncu takipçileri tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu. İlerleyen yaşına rağmen oldukça diri ve genç görünen Pınar Altuğ’a genç kız gibi yorumları yapıldı.

Mutlu evliliği ile magazin gündeminin konusu haline gelen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin 15 senedir evli oldukları biliniyor. 2008 yılında evlenen ve 2009 yılında kızı Su’yu kucağına alan Pınar Altuğ geçen yıllara adeta meydan okuyor. Çocuklar Duymasın projesinde Tamer Karadağlı ile birlikte rol alan Pınar Altuğ uzun yıllar bu projede başrolde yer aldı. Daha sonrasında farklı işlerle ortaya çıkan güzel oyuncu uzun zamandır da ekranlardan uzaktadır.

Gençlere Taş Çıkartıyor

Düzgün fiziği ile adeta genç kıza gibi duran Pınar Altuğ’un gençlik sırrı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Son eklediği fotoğrafında da oldukça genç duran Pınar Altuğ’un cilt bakımı rutini ve formunu nasıl koruduğu gibi konular oldukça merak ediliyor. Geçen yılların kendisinden hiçbir şey eksiltemediği görülen güzel oyuncu hayranlarının yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında da oldukça duygusal anlar yaşıyor.