Pınar Deniz Cannes’ta fırtınalar estiriyor

Bu sene 77’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta damgasını vurdu.

Pınar Deniz Cannes’ta fırtınalar estiriyor

Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren ünlü isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplamayı başaramn Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not almayı başardı.

pinar-deniz-cannesta-firtinalar-estiriyor.jpg

HAYRANLARI TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ
Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da canlandırdığı'Ceylin Erguvan' karakteri ile büyük beğeni toplamayı başaran Pınar Deniz, bu yıl 77’ncisi gerçekleştirilen Cannes Film Festivali’nin onur konuğu olarak aktıldı. Festivalde birbirinden iddialı kıyafetler giymeyi tercih eden Pınar Deniz son kombini ile yine dikkat çekmeyi başardı. Son olarak mavi payetli bir kombin hazırlayan Pınar Deniz bu tarzı ile deniz kızına benzetildi. Pınar Deniz'in arka arkaya paylaştığı pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Ünlü isme sosyal medyada; 'Çok güzel görünüyorsun', 'İşte bu. Harika olmuşsun', 'Diğer kombinlerinden çok güzel', 'Resmen deniz kızı' şeklinde yorumlar yapıldı.

pinar-deniz-cannesta-firtinalar-estiriyor-001.jpg

PINAR DENİZ HAKKINDA
Pınar Deniz 4 Kasım 1993, Adana’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncudur. Pınar Deniz, akrep burcudur. Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak 4 Kasım 1993'te Adana'da doğmuştur ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyümüştür. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşamıştır.