Pınar Deniz derin dekolteli elbisesiyle kırmızı halıda nefes kesti

Yargı dizisindeki başarısıyla ünü ülke sınırlarını aşan Oyuncu Pınar Deniz Uluslararası Emmy Ödülleri'nde şıklığıyla adeta büyüledi.

Pınar Deniz derin dekolteli elbisesiyle kırmızı halıda nefes kesti

Güzel oyuncu derin göğüs dekolteli siyah elbiseyle kırmızı halıya imzasını attı. Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde “En iyi Telenovela” kategorisinde ödül almaya layık görüldü. Törende dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'in şıklığı da dikkatlerden kaçmadı.

pinar-deniz-derin-dekolteli-elbisesiyle-kirmizi-halida-nefes-kesti-001.jpg

ŞIKLIĞIYLA ADETA YÜREK HOPLATTI

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerine bir bir ulaştı. New York Hilton Midtown Otel'de yapılan törende, 20 ülkeden 14 kategoride 56 yapım temsil edildi. Törende, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, “En iyi Telenovela” kategorisinde ödülün sahibi olmayı başardı. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu törende katılım sağladılar. Yıldızların kırmızı halıda en iyi kıyafetlerle yürüdüğü gecede, Türk oyuncu Pınar Deniz, askılı ve derin göğüs dekolteli klasik siyah elbisesiyle adeta yürek hoplattı.

pinar-deniz-derin-dekolteli-elbisesiyle-kirmizi-halida-nefes-kesti-002.jpg

PINAR DENİZ HAKKINDA

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da hayata gözlerini açana Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olamadı. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin ardı sıra dans dersleri de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında Evrim karakteri ile Sil Baştan dizisinde yapmıştır. Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile yapmayı başarmıştır. Ayrıca Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde d rol almıştır.