Pınar yumruklu kavga sonrası ilk kez ekranda! Yarışmacılar diskalifiye kararını öğreniyor

Survivor All Star’da yaşanan büyük kavga günlerdir gündemden düşmüyor. Kırmızı takım yarışmacıları Sema ve Pınar arasında yaşanan kavga ekran başındakilere büyük bir şok yaşatmıştı. Pınar ve Sema arasındaki kavga gündemde yer almaya devam ediyor.

Pınar yumruklu kavga sonrası ilk kez ekranda! Yarışmacılar diskalifiye kararını öğreniyor

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün dün akşamki yeni bölümüne kırmızı takımın kadın yarışmacıları arasında yaşanan kavga damga vurmuştu. Kırmızı takım yarışmacıları Sema ve Pınar arasında yaşanan büyük kavga diskalifiye getirmişti. Sema’nın sinirlerine hakim olamayrak Pınar’la fiziksel temaslı kavga etmesi Survivor All Star’daki macerasını bitirdi. Acun Ilıcalı, dün akşamki açıklamasında Sema'nın Survi’or All Star’dan diskalifiye olduğunu açıkladı. Büyük kavga sonrası Sema, dün akşam kameralar önüne çıkmıştı. Bu akşamki yeni bölümde ise kavganın ardından Pınar ilk kez kameralar karşısına çıkacak ve ilk açıklamasını yapacak.

YARIŞMACILAR DİSKALİFİYE KARARINI ÖĞRENECEK

Survivor All Star 2024’ün 27 Şubat 2024 Salı (bu akşam) ekrana gelecek yeni bölümünde Survivor All Star yarışmacıları Sema’nın diskalifiye edildiğini öğrenecek. Bu karara Sema’nın ikiz kardeşi Seda’nın vereceği tepki merak edilirken yine Sema’nın takım arkadaşlarının da bu karara vereceği tepki merakla bekleniyor. Pınar ise büyük kavganın ardından ilk kez açıklama yapacak.

pinar-yumruklu-kavga-sonrasi-ilk-kez-ekranda-yarismacilar-diskalifiye-kararini-ogreniyor.jpg

PINAR GÖZYAŞLARINA BOĞULUYOR

Kırmızı takımda Sema ve Pınar arasında adada büyük bir kavga yaşanmış ve fiziksel temaslı kavganın ardından Sema Aydemir Survivor All Star 2024’ten diskalifiye edilmişti. Dün akşamki bölümde ‘Acil Durum Konseyi’nde kameralar karşısına geçen Sema, yaşananlardan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Sema’nın gözünün altındaki yara dikkatlerden kaçmazken gözler Pınar Saka’ya çevrilmişti. Pınar Saka da büyük kavga sonrası bu akşamki yeni bölümde ada konseyinde ilk kez açıklama yapacak. Yeni bölüm tanıtımında Pınar’ın da ilk açıklamasında gözyaşlarına hakim olamadığı görülüyor.

pinar-yumruklu-kavga-sonrasi-ilk-kez-ekranda-yarismacilar-diskalifiye-kararini-ogreniyor-001.jpg