Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy itirafı; Ayaklarına masaj yaptım

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri üyeliğini üstlendiği 'Popstar Alaturka' ile akıllarda yer edinen Mehtap Yılmaz programa dair açıklamalarıyla yeniden gündem olmayı başardı.

Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy itirafı; Ayaklarına masaj yaptım

Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı duyan herkes şaşkına döndü. Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’un jüri koltuğunda oturduğu 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla ün kazanan ve katıldığı yıl şampiyon olan Mehtap Yılmaz güçlü sesi ve kendine has tarzı ile adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

popstar-mehtapin-bulent-ersoy-itirafi-ayaklarina-masaj-yaptim.jpg

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Yarışmanın hemen sonrasında müzik kariyerin sürdüren Popstar Mehtap şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Popstar Mehtap Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu olarak programda yerini aldı. Popstar dönemine dair samimi açıklamalarda bulunan Popstar Mehtap Bülent Ersoy ile ilgili anlattığı bir anısı ile sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.

popstar-mehtapin-bulent-ersoy-itirafi-ayaklarina-masaj-yaptim-001.jpg

“ONUNLA FARKLI BİR İLŞKİMİZ VAR”

Yarışma süresince en büyük desteği Armağan Çağlayan'dan aldığını dile getiren Mehtap Yılmaz, sonrasında Bülent Ersoy’un da kendisini desteklediğini ve en sinirli anında bile Bülent Ersoy’u sakinleştiren kişinin kendisi olduğunu sözlerine ekledi. Ersoy ile bir anısını da anlatan şarkıcı, ''Bir gün kulisine gittim, yalnız başına oturuyordu. Onda kendimi gördüm. Ayaklarına masaj yaptım. Sinirli olduğunda beni görünce sakinleşir, onunla farklı bir ilişkimiz var” ifadelerini kullandı. Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile bu anısı kısa sürede sosyal medyanın gündeminde yerini almayı başardı.