Rıza Sarraf’tan olay paylaşım!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir geçtiğimiz gün Dubai’de nikah masasına oturmuştu.

Rıza Sarraf’tan olay paylaşım!

Ünlü ismin evliliği sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ebru Gündeş hakkındaki 'yasak aşk' iddiaları ise çok konuşulmaya devam ediyor. Ebru Gündeş'in evliliğinin ardından eski eşi Rıza Sarraf'tan bomba etkisi yaratacak bir paylaşım geldi. Ebru Gündeş üçüncü evliliğini 2010 yılında Reza Zarrab ile gerçekleştirmiş, ikilinin 15 Ekim 2011’de Alara adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.

riza-sarraftan-olay-paylasim.jpg

YOLU LAYIĞINA AÇIK OLSUN
Ebru Gündeş iş insanı Murat Özdemir Dubai'de evlendi. Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından; “Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” ifadeleriyle paylaşım yaptı. İki senen evvel arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir’in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş’e gönlünü kaptırdığı ileri sürülmüştü. Ebru Gündeş'in bu evliliğinden sonra eski eşi Rıza Sarraf bomba bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Sarraf “Herkesin yolu layığına açık olsun” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto konuya dair açıklamalarıyla gündem oldu. Arto; “Rıza Sarraf'ı tutukladıklarında Ebru Gündeş hüngür hüngür ağlıyordu. Seçim asla onun seçimi olmadı ki. Kolay değildi yaşananlar. Zorların kadını bence bu ilişki çok zor ama mutlu” ifadelerini kullandı.

riza-sarraftan-olay-paylasim-001.jpg

KUL SENİN CEZA SENİN

Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı ise, sosyal medya hesabından, “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.