Şahane Hayatım oyuncuları kimler? FOX TV Şahane Hayatım nerede çekiliyor?

FOX TV’nin yeni dizisi Şahane Hayatım heyecan ve entrika yüklü bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Şahane Hayatım oyuncuları kimler? Şahane Hayatım nerede çekiliyor? Şahane Hayatım dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Şahane Hayatım oyuncuları kimler? FOX TV Şahane Hayatım nerede çekiliyor?

Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım dizisi yeni sezonun en dikkat çeken projeleri arasında gösteriliyor. FOX TV ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yıldız isimler yer alıyor. Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş, AŞK 101 ve Kiralık Aşk gibi fenomen dizilerin senaristi Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Şahane Hayatım dizisi için geri sayım başladı. Şahane Hayatım dizisi hem senaryosu hem de zengin oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vuracak.

f3pdoojwuaa-wpg-001.jpg

Şahane Hayatım oyuncuları kimler?


FOX TV’nin yeni dizisi Şahane Hayatım için yapım ekibi güçlü bir oyuncu kadrosu kurdu. Meriç Acemi’nin senaryosunu kaleme alacağı dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak yer alacak. Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna’nın yer alacağı dizinin senaryosunun gerçek bir hayat hikayesinden esinlenildiği düşünülüyor. Şahane Hayatım oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk ve Nesrin Cavadzade bulunuyor. Okuma provaları sona eren Şahane Hayatım dizisi hafta içerisinde sete çıkacak. Merakla beklenen yeni dizinin Eylül ayı içerisinde ekrana gelmesi planlanıyor.

635x635-1683236773219-001.jpeg

Şahane Hayatım dizisinin konusu nedir?

Şahane Hayatım dizisinde geçmişi sırlarla dolu bir kadın olan Şebnem Gümüşçü’nün hikayesi anlatılacaktır. Şebnem, kimliğini değiştirir. Fakir bir hayat yaşadığı dönemi geride bırakacaktır. Onur ile evlenen Şebnem için yepyeni bir hayat başlar. Şebnem’in asıl mücadelesi ise kayınvalidesi Aysel ile olur. Aysel, hiçbir zaman Şebnem’i gelini olarak kabul etmeyeceğinin mesajını ilk günden verir. Aysel’in en büyük destekçisi ise Melisa olacaktır. Nesrin Cavadzade’nin canlandıracağı Melisa karakteri Şahane Hayatım dizisinin 3. Bölümünde senaryoya dahil olacak. Melisa, Amerika’dan gelecek. Onur ve Şebnem’in imkansız aşk hikayesinin anlatılacağı dizi de ihanet ve kıskançlık temaları ön plana çıkartılacak. Aysel ve Şebnem arasında gelin-kayınvalide savaşının entrikalarla çevrili hikayesi anlatılacak.

6138b30ed265a207483eb9dd-001.webp

Şahane Hayatım dizisinde kim kimdir?

Hilal Altınbilek – Şebnem Gümüşçü
Onur Tuna – Mesut
Yiğit Özşener – Onur
Serkan Keskin – Niyazi
Gökçe Eyüboğlu – Didem
Sumru Yavrucuk – Aysel
Nesrin Cavadzade – Melisa
Erman Cihan - İzbandut

nesrin-cavadzade-001-79076-7849458-001.jpg

Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor?

Ay Yapım’ın yeni sezondaki en iddialı projesi Şahane Hayatım dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir. Yeni dizinin ana setinin İstanbul’daki bir yalı olması planlanıyor. Yüksek bütçeli bir proje olan Şahane Hayatım dizisi için FOX TV’nin genel merkezinde de çekimler yapılacak.