Sahnede adeta kendinden geçti!

Sahne tarzı ve danslarıyla adından sık sık söz ettiren Hadise sahnede adeta kendinden geçti.

Sahnede adeta kendinden geçti!

Çılgınlar gibi dans eden Hadise'yi görenler "Selen Görgüzel sandım" şeklinde yorumlar yapıldı. Sahnelerinde iddialı dansları ve cesur kombinleriyle adından söz ettirmeyi başaran Hadise, Diyarbakır sahnesinde halay çekerek şaşkına çevirdi. Kırmızı takımıyla izleyici karşısına çıkan ünlü isim, 'Lorke' şarkısıyla keyifli dakikalar yaşattı. Diyarbakırlı hayranlarına unutulmaz bir gün yaşatmayı başaran Hadise sahnede danslarıyla da gündem olmayı başardı.

sahnede-adeta-kendinden-gecti.jpg

SELEN GÖRGÜZEL’E BENZETİLDİ
Sahnede adeta kendinden geçen Hadise'nin dansları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hadise'nin çılgınlar gibi eğlendiği anları görenler şarkıcıyı Selen Görgüzel'e benzetmekten kendilerini alamadılar. Hadise'nin o anları "Selen gibi delirmiş", "Ay Selen sandım" şeklinde yorumlar yapıldı.

sahnede-adeta-kendinden-gecti-001.jpg

HADİSE KİMDİR?
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da dünyaya gelmiştir, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmıştır. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıma kararı almıştır. 2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımlamıştır. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit olmuştur. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü olmuştur.