Şampiyonluk kutlamalarında adeta kendinden geçti

Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak için törene konuk oldu.

Şampiyonluk kutlamalarında adeta kendinden geçti

Tribünde şampiyonluk sevinci yaşayan Şahan Gökbakar bir ara eğlenirken adeta kendinden geçti. Galatasaray, RAMS Park'ta düzenlenen törenle hem Süper Lig hem de Süper Kupa şampiyonluklarında elde edilen kupaları kaldırdı. Yaklaşık 50 bin taraftarın katılım sağladığı törene Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı da konuk oldu.

sampiyonluk-kutlamalarinda-adeta-kendinden-gecti.jpg

BAĞIRA ÇAĞIRA KUTLADI

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar, maçın sonrasında yaptığı paylaşımda "Şampiyon Galatasaray. İyiler sonunda mutlaka kazanır" ifadelerini kullandı. Eşiyle tribünde kutlamaları izleyen komedyen, bir ara bağıra bağıra zıplayarak şampiyonluğu kutladığı görüntüleri yayınladı. Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 puanla şampiyon bitiren Galatasaray, RAMS Park'ta yaklaşık 50 bin taraftarın katılımıyla düzenlenen törenle kupasını kaldırma fırsatı yakaladı. Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'ye karşı kazandığı Süper Kupa'yı da aynı anda kaldırmış oldu. On binlerce sarı-kırmızılı taraftarın doldurduğu RAMS Park'ta kutlamalar konserlerle başladı. Sanatçılar Emircan İğrek, Uzi, Zara ve Edis, şarkılarıyla Galatasaray taraftarını coşkulu bir şekilde eğlendirdi. Turkcell Kadın Futbol Süper Lig'inde 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi de geçtiğimiz gecede taraftarların önünde kupasını kaldırdı. Kadın futbolcular, şampiyonluk kupasıyla birlikte stadyumda tur attılar.

sampiyonluk-kutlamalarinda-adeta-kendinden-gecti-001.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR HAKKINDA

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980; İzmir’de hayata gözlerini açmıştır, Türk komedyen ve oyuncu, Recep İvedik tüm serilerinin yapımcısı, senaristi, oyuncusudur. Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankara'da başlamıştır ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamlamıştır. ODTÜ Koleji'nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirmiştir.